Стани звезда на BBC GOODFOOD България

Ето че дойде време за поредното ни и най-интересно предизвикателство. BBC GoodFood ти дава възможност да блеснеш на страниците на любимото ти списание. От следващия брой, та чак до края на годината, всеки месец, ще избираме един от вас, който живее в град София и ще му отидем на гости. Той ще има възможност да ни покаже кухнята си и своите кулинарни умения. Ние ще ги заснемем и след това ще ги публикуваме в списанието и на сайта ни. Освен всичко това ще носим и подаръци.

Стартираме с град София по обясними логистични причини. Нека феновете от останалите градове да не се униват. За тях сме предвидили други конкурси, а може би следващата година ще можем да ги включим и тях в тази надпревара. Кой знае? :-)

Какво е необходимо да направите?

Изпратете ни снимки на поне 3 ястия, които сте приготвили у дома. За предпочитане е да има салата или предястие, основно ястие и десерт. Придружете снимките с рецепти и телефон за контакт. Пишете ни на konkurs@goodfood.bg. Екипът ни ще избере най-добрия от вас и ще му отиде на гости. Тези от вас, които не бъдат избрани на първия тур, да не се отчайват. Писмата им остават да се борят до края на годината.

Надпреварата започва от 18 февруари. Още на 28 февруари ще определим първия от вас. Спечелилият може да ни очаква в дома си в седмицата 7-11 март.

Сега е времето на най-смелите от вас да се покажат пред голямата аудитория от читатели и фенове на списанието и да станат част от семейството на BBC GoodFood. Не забравяйте, че ще получите и подаръци от нас. Тях ще ви разкрием малко по-късно.

Дерзайте! Пожелаваме ви успех в трескавата подготовка.

Краен срок - 31 декември

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара