ShopiX.BG стартира с много награди

Стани техен приятел, получи известие за старта, спечели подарък или направи поръчка без значение от стойността и вземи своята златна карта, с която получаваш отстъпка на над 2 милиона продукта! Не пропускай възможността. Приятелството с тях се отплаща!

ШОПИНГ ИЗНЕНАДИ за техните приятели:

* Най-бързите 20 пуснали поздрав на стената "Добре дошли ShopiX.BG. Чаках ви дълго!" в деня на старта получават подарък с ескпресна доставка!
* Един от направилите поръчка през първите 24 часа от старта печели ваучер за пазаруване на стойност 500лв!
* Всеки 10ти направил поръчка в деня на старта не плаща нищо за нея и я получава беплатно!
* Най-сладката двойка от конкурса, който стартира на 04.12 печели уикенд за двама на Пампорово!!
* ВСЕКИ техен клиент, направил поръчка през първите 24 часа от старта печели златна карта за пазаруване с ВЕЧНА отстъпка -10% парфюмерия и козметика, -20% бижутерия и часовници, -15% спортни стоки и хранителни добавки, до - 300лв за черна и едра бяла техника и още много други! Над 2 милиона артикула с ДОЖИВОТНА отстъпка! Грешката не е във Вашия екран. Тази Коледа ще стават чудеса, които ще Ви топлят дълги зими!

Линк

1 Коментари

  1. ShopiX.BG отвори врати! Благодарим Ви за търпението и че бяхте с нас през цялото това време, мили приятели!

    Поради големия интерес и вълнение на много от Вас, организаторите решиха да стартираме извънредно днес - не в предвидените час и ден. За сметка на това стартовата промоция няма да е 24, а 48 часа! Няма нужда да бъ...рзате да спечелите своята златна карта. Имате цели 2 дни!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара