Игра "Коледа в моя град"

Както може би сте забелязали с наближаването на Коледно-новогодишните празници еуфорията ни завладява все по-силно. Затова от Illuminarte решиха да въвлекат и вас и стартират фото-конкурс с награди.

За да се включите, публикувайте снимка на коледната украса по улиците на вашия град и напишете коментар под нея. Може и да е просто името на града или мястото, където сте направили снимката, може да е дори коледно пожелание - няма значение, по-важното е да се забавлявате.

Не се изискват най-много "харесвания", кликове или разглеждания на снимката ви, ще се радваме просто да споделите с нас коледното си настроение и усмивки.

Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип, а наградите, които ще им подарим са прекрасни книги за дизайн и интериор, с акцент върху функциoнaлнoтo, apxитeктуpнo-xудoжecтвeнoтo и peклaмнo-инфopмaциoннoтo ocвeтлeниe нa eкcтepиopнитe и интepиopни пpocтpaнcтвa.

Тематиката е интересна, както за cтудeнтитe пo apxитeктуpa така и зa вcички пpoeктaнти-apxитeкти, инжeнepи, cпeциaлиcти и не-специалисти, интepecувaщи ce от красивото около нас.

Краен срок - 22 януари 2011

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара