Конкурс за цифрова фотография "Panasonic Lumix Award"

Работим за да живеем. Работата поддържа живота на планетата. Понякога забравяме колко различни професии хората работят - и че някои видове работа все още съществуват. Искаме да видим какви нестандартни работни места и професии могат да бъдат открити и заснети с фотоапарата. През нощта или деня, независимо къде се намира по света или колко е часът: винаги има някой, който да е на работа. От работника на поточна линия, хлебаря сутринта, до ловеца на бисери – това е вашият шанс да ни покажете хора, които работят нещо необичайно, за да изкарват прехраната си.

Някога срещали ли сте човек, който да работи нещо, което не сте виждали преди или не виждате всеки ден? Имате ли вече идея за уникална работна сцена или забележителна професия? Тогава вземете своя цифров фотоапарат и се присъединете към конкурса за Наградата LUMIX. Всеки месец, през следващите шест месеца на конкурса, можете да включите ваша снимка за участие за Наградата LUMIX. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате и да качите ваша цифрова фотография (без сканирани снимки). Наградата LUMIX стартира през ноември 2010 г. и приключва през април 2011 г.

Запомнете, можете да участвате в конкурса с по една снимка на месец. Ако първата изпратена снимка за месеца е отхвърлена, имате право да участвате с друга за същия месец. Потребителите могат да гласуват за своя фаворит всеки месец. Журито на Наградата LUMIX след това ще направи списък на 100-те най-популярни снимки и ще избере победител за месеца. Всички номинирани от списъка могат да участват в надпреварата за голямата награда.

Краен срок - 30 април 2011

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара