Спечели уикенд за двама в СПА хотел Хисар

Участвайте в конкурса „Аз заслужавам да почивам" и спечелете втората от наградите на Butik Travel – уикенд за двама в СПА хотел Хисар, гр. Хисаря.

Уикендът включва за всеки човек: 1 нощувка, закуска на блок-маса, ползване на басейн, фитнес, паркинг, курортна такса туристическа такса.

Публикувайте ваша снимка на стена на организатора във фейсбук и под нея напишете „Аз заслужавам да почивам"! Така всички Ваши приятели ще могат да гласуват за Вас, натискайки бутона „Like". Участникът, събрал най-много „Харесвания“ (Like-ове) под своята снимка за периода 18.11-02.12.2010, печели нашата награда.

Заслужавате ли истинска почивка? Докажете ни го като се включите в надпреварата и призовете всички приятели да ви подкрепят.

На всеки две седмици ще има по един победител. Участникът, събрал най-много "Харесвания" („Like-ове“), печели една от 3-те награди. Всеки потребител има право да участва за всяка една от наградите. Но участник, спечелил една от награда, няма право да спечели втора. В случай, че участник, който вече е печелил, участва за друга награда и отново събере най-много "Харесвания" („Like-ове“) за своята снимка, наградата автоматично се присъжда на втория в класирането. Ако и той вече е печелил, наградата отива при третия и т.н. Крайното класиране за всяка от трите награди се определя към 13:00 в деня на приключването на срока на състезанието за конкретната награда.

Краен срок - 2 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара