Спечелете 40 супер яки награди от марката Logitech

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

Купил си продукт на Logitech и искаш да споделиш впечатленията си от него?

Остави ревю за закупения продукт от марката в нашия сайт, защото мнението ти е важно за нас. Ще ти отнеме само няколко минути, но в замяна на това ще имаш шанса да грабнеш една от 40 страхотни награди от Logitech. Изпрати лятото подобаващо и посрещни есента с нова придобивка.

*Играта продължава до 30 септември 2021 г.
*За да оставиш ревю, трябва да си регистриран в сайта на Ozone.bg.

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:

    Напише ревю за продукт с марка Logitech в продуктовата страница на който и да е от продуктите с марка Logitech на интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg.

Няма изискване за стилистиката на ревюто. Ревюто не следва да съдържа нецензурни думи или да опетнавя доброто име на Организатора и/или на марката, обект на ревю. Ревюто следва да съдържа впечатления от продукта.

От всички лица, написали ревю по смисъла на т. 5 от тези ОУ, Организаторът ще изтегли 41 печеливши участници.

Право на участие в томболата има всяко физическо лице, пребиваващо на територията на Република България, по време на периода, в който настоящата томбола се провежда.

Забранени са действия от страна на участници в томболата, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Общи условия.

Всяко лице, което е спазило изискванията на т. 5 от настоящите Общи условия, има шанс да спечели продукт на марка Astro или Logitech с продажна цена от 26 лв без ДДС до 451 лв без ДДС, тегленето, на които се извършва на 4 октомври 2021 г.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

В срок от 3 дни от изтеглянето на печелившите участници, Организаторът ги уведомява за спечелената награда, чрез връзка с тях на посочените в профила им на интернет страницата на Организатора телефон или имейл. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара