Спечелете много награди от филма 'Смъртта може да почака'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 1 октомври 2021

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

    30 бр. двойни кинобилета за филма „Смъртта може да почака“ и

    30 бр. оригинални предметни награди от филма „Смъртта може да почака“, които са:

    10 бр. оригинална шапка от филма „Смъртта може да почака“;

    10 бр. оригинален картодържач от филма „Смъртта може да почака“;

    10 бр. оригинален ключодържател Aston Martin от филма „Смъртта може да почака“.

УСЛОВИЯ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА НАГРАДИ:

Участниците следва да се регистрират за участие в играта като се регистрират на интернет страницата www.kino.nova.bg/film с посочването на своите имена, имейл и информация в кое кино желаят да гледат филма „Смъртта може да почака“, както и да посочат отговор в анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса, с по един възможен отговор от 3 (три) зададени.

Победителите се избират чрез жребий измежду всички Участници, дали по един верен отговор на всички 4 (четири) въпроса в рамките на периода на провеждане на Играта - 19.09.2021 – 01.10.2021 г.

Участие в Играта могат да вземат всички, които отговарят на условията за участие, предвидени в настоящите Правила за участие и Общи условия в играта „СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА“.

Всеки Участник е длъжен да спазва настоящите правила. Всеки участник може да вземе участие в Играта само след приемане на настоящите Правила, като се регистрира на интернет страницата www.kino.nova.bg/film и като посочи отговор в анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса.

Участието в Играта е безплатно.

За участие в Играта е необходимо всеки Участник да се регистрира на интернет страницата www.kino.nova.bg/film и да посочи отговор в анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса.

За участие в играта потребителите трябва да имат активна регистрация на интернет страницата www.kino.nova.bg/film и да са на възраст над 18 години.

Играта приключва в 23:59:59 часа на последния ден от периода. Организаторът е задължен да обяви победителите не по-късно от 10 работни дни след приключване на периода на Играта на интернет страницата www.kino.nova.bg/film.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара