Спечелете уикенд в Старосел, епилатори, уреди за лице, комплекти за маникюри и продукти Bella

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

Участието в играта е обвързано с  покупка.

В рамките на една покупка, участниците в промоцията трябва да закупят продукти bella по избор, на стойност минимум 2 лв. с ДДС.

Участникът трябва да се регистрира на страницата на играта, като за целта попълни регистрационната форма и качи снимка на касовата бележка.

На снимката трябва ясно да се виждат:

    обекта, от който е закупен продукта,
    датата и стойността на покупката,
    номера на касовата бележка/ фактурата.

Общата стойност на закупените продукти Bella трябва да е минимум 2.00 лв. с ДДС и да е регистрирана с един касов бон/ фактура. Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането ѝ.

При закупуване на продукти за поне 2лв. с ДДС и регистрацията им на bella.triada-market.com потребителят участва в томбола за 100 средни награди от Remigton (3×10) и Bella (70).

При закупуване на продукти за поне 5 лв. с ДДС (на 1 касова бележка) и регистрацията им на bella.triada-market.com потребителят получава възможност да спечели голямата награда в края на играта.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и да спечели само една от средните или голямата награда.

НАГРАДИ

Средни награди – общо 100 бр.:

    10 бр. Комплект за маникюр Remington MAN3000 Set Pro
    10 бр. Уред за почистване на лице Remington FC1000 Reveal
    10 бр. Епилатор Remington EP7500 5in1 Smooth&Silky
    70 бр. Подаръчни еко торбички с продукти Bella

Една голяма награда:

    Уикенд за двама в комплекс за Винен и СПА туризъм „Старосел“ на обща стойност 490 лв. с ДДС. Пълен списък на условията, PDF

Предоставянето на касова бележка от покупката е необходимо условие за получаване на наградата, в случай, че участникът е изтеглен сред печелившите. Номерът от касовата бележка трябва да бъде регистриран на страницата на промоцията в уеб сайта bella.triada-market.com

Не се допуска регистриране на касови бележки с дата преди началото или след края на промоцията.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и да спечели само една от средните или голямата награда.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, обвързани с покупка на продукти bella от Приложение 1.

Тегленето на печелившите ще се извърши на случаен принцип с помощта на софтуер – част от уеб сайта.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на bella.triada-market.com, като всеки от тях ще получи съобщение на имейл адреса, с който се е регистрирал в играта.

Наградите, които ще бъдат раздавани, са описани в сайта в секция „ПОДАРЪЦИ“.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни след получаването на потвърждение, че са спечелили и предоставят на Организатора адрес за доставка.

Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора. Награди получават само участници, които са изпълнили условията на Промоцията. Наградата се изпраща по куриер на посоченият адрес, след потвърждение на адрес и телефон от печелившия по имейл. Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати (адрес и телефон) или не отговаря на някое от условията в промоцията, награда не се предоставя. Организаторът не носи отговорност за неполучени/ недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес.

Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице. За да получи своята награда от промоцията, победителят трябва да запази касовата бележка и да я предостави на куриера.

Не се допуска размяна на награда срещу пари и паричен еквивалент. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара