Спечелете всяка седмица топ продукти за коса

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 август 2021

#SUMMERVIBES

3, 2, 1... СТАРТ!

СПЕЧЕЛИ ПРОДУКТИ ЗА НАД 100 ЛВ.

Започва най-мащабната игра на Златна рибка, която ще продължи до края на август

ВСЯКА СЕДМИЦА ТЕГЛИМ ЧЕТИРИМА ПЕЧЕЛИВШИ
 
УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
1. Снимай торбичка Златна рибка #summervibes, където и да си, и ни я изпрати на имейл igra@zlatnaribka.com или качи снимка с торбичката на стори в Instagram и отбележи профила на @zlatnaribkacom.
2. Снимки за участие можеш да ни изпратиш на имейл igra@zlatnaribka.com или качи снимка с торбичката на стори в Instagram и отбележи профила на @zlatnaribkacom.

3. Включваме те в играта от момента на изпращане/тагване на снимката до първата неделя след това. В понеделник теглим печелившите, зануляваме всички участвали и започваме отначало... и така всяка седмица, чак до 30-ти август!

4. С участието си в играта автоматично се съгласяваш да използваме снимките, които ни изпращаш.

5. Всеки понеделник се теглят общо четирима печеливши на случаен принцип (единият може да си ти) - трима, които са изпратили снимка на имейл и един, който е качил снимка с торбичката на стори в Instagram и е тагнал @zlatnaribkacom.

6. Играта НЕ е обвързана с покупка - можеш да получиш торбичка Златна рибка #summervibes, без да плащаш за това в нашите магазини.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара