Спечелете ваучери за гориво и безплатно фолиране на автомобил

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 юли 2021

С голямо удоволствие ви съобщаваме, че започваме супер игра с Shell! Подаряваме ви ваучери за гориво, а накрая на последната седмица – фолиране на автомобил!

Как ще протече играта? Всеки понеделник, в продължение на 3 седмици, ви задаваме по един въпрос. Правим го с видео във Фейсбук, а отговаряте под него. Трима от вас ще спечелят по един ваучер за гориво Shell на стойност 50 лв., а накрая ще има още един късметлия, който ще отнесе безплатно облепяне на автомобил с цветно фолио!

Къде да отговаряте? Под всяко видео с въпроса. Може да започнете с това, което качихме вчера (гледайте го тук горе), а на 5 юли ще зададем втория въпрос, а на 12-ти – последният.

Кога теглим печелившите? Всеки понеделник, като дали сте един от тях ще разбирате от нашата Фейсбук страница, чрез публикация от наша страна. А на 19-ти ще направим включване на живо, с което ще изтеглим и щастливецът, който ще премени тотално автомобила си!

А защо Shell V-Power? Защото тези горива, освен че са по-ефективни и подобряват представянето на вашия двигател, те помагат и за по-безпроблемния му живот. Тайната? V-Power почистват системата и я запазват такава по-дълго време.

Къде ще може да фолира колата си последният печеливш? При нашите приятели от Ирис Детайлинг, който имат студия в София, Пловдив, Плевен и Русе, така че късметлията ще може да избере най-удобната за него локация. Това е, играйте и печелете! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара