Спечелете слънчеви очила, раници, колонки, чадъри, термочаши и несесери Porsche

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://club.lukoil.bg/promo/159/winners

Гмурнете се в лятото с луксозни награди от Porsche!

Зареди поне 50 л между тегленията* и участвай в томбола за премиум Bluetooth тонколона, раница 2 в 1 или стилни слънчеви очила от Porsche.

Ако заредиш поне 25 л в същия период*, ще имаш шанса да спечелиш функционален несесер, термочаша или чадър .

За да участваш е необходимо да създадеш или попълниш  профила си в ЛУКОЙЛ клуб  и да използваш своята ЛУКОЙЛ клуб карта при зареждане.

Можеш веднага да регистрираш своя профил на club.lukoil.bg или в мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria.

*Периоди за участие между томболите: 14.06 – 27.06; 28.06 – 11.07; 12.07 – 1.08.

Всеки участник ще бъде уведомен и директно по имейл или телефон на посочените контакти от профила в ЛУКОЙЛ клуб.

Промоцията се организира и провежда във всички бензиностанции от веригата „ЛУКОЙЛ“ на територията на Република България.

Участващите търговски артикули са наличните горива бензин от всички видове, дизел от всички видове, газ и метан на веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Право на участие в Кампанията има всяко пълнолетно лице, което:

    има регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“ и
    ползва карта „ЛУКОЙЛ клуб“ при закупуване на продуктите от Кампанията в бензиностанциите ЛУКОЙЛ, като заплаща в брой или с банкови карти.

В Кампанията не участват лица, които използват при покупката карта „ЛУКОЙЛ клуб“, но нямат регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“.

Също така в Кампанията не участват лица, ползващи карти ЛУКОЙЛ с отсрочено плащане и/или лица, които при покупка на гориво или съответните промоционални стоки от магазина не представят карта „ЛУКОЙЛ Клуб“.

Регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб” имат само тези притежатели на карти „Лукойл“, които са въвели минимум данни в онлайн платформата „ЛУКОЙЛ клуб“.

Всеки потребител може незабавно да регистрира профил на своята „ЛУКОЙЛ клуб“ карта на club.lukoil.bg или в мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria.

На всяка една бензиностанция в периода на кампанията само на клиентите, извършили покупки с карта „ЛУКОЙЛ клуб“ с регистиран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“ предлагаме следните промоционални условия:

При зареждане на минимум 25 л./кг гориво участие в томбола за малка награда Porsche аксесоар: несесер, чадър или слънчеви очила.

При зареждане на минимум 50 л./кг гориво участие в томбола за голяма награда Porsche аксесоар: раница, слънчеви очила или Bluetooth колонка

Минималното количество за зареждане от 25 л/кг или 50 л/кг за участие в томболата за съответните награди, описани в т. 6.4.,  не е задължително да бъде извършено еднократно и на една касова бележка, а може да представлява сбор от зареждания в срока между тегленията на печелившите участници, описани в т. 6.5.

Награди

Малки награди:
Porsche Martini Racing несесер – 30 бр.
Porsche чадър – 30 бр.
Porsche термочаша – 30 бр.

Големи награди:
Porsche слънчеви очила – 9 бр.
Porsche раница – 9 бр.
Porsche Bluetooth колонка – 3 бр.

Съответно томболите за периода на кампанията ще се проведат по следния график:

1/ Томбола 1 – 28.06.2021 г. - срок за участие от 14.06.2021 г. до 27.06.2021 г.

2/ Томбола 2 – 12.07.2021 г. - срок за участие от 28.06.2021 г. до 11.07.2021 г.

3/ Томбола 3 – 02.08.2021 г. - срок за участие от 12.07.2021 г. до 01.08.2021 г.

Всички печеливши участници ще бъдат обявявани на club.lukoil.bg, както и ще бъдат директно уведомени по имейл или телефон на посочените от тях контакти в профила им в ЛУКОЙЛ клуб.

Краен срок - 1 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара