Спечелете детско столче за кола Ares

Краен срок - 1 април 2021

Нека да празнуваме заедно - изпратете ни видеопоздрав

На Благовещение, списание „9 месеца“ навършва 25 години. Вярваме, че щом сме родени на тази дата, мисията ни е само една — да подкрепяме бъдещите и настоящите родители.
Разбира се, празнуваме заедно с вас! КАК?

Изпратете  ни видеопоздрав (пускайте камерата на телефона и снимайте), един от вас ще спечели детско столче за кола, предоставено от MONI.

Изпращайте своите видеа на имейл: editors@9meseca.bg или на лично съобщение във Фейсбук до 1 април. Най-емоционалните клипчета ще споделим в нашата фейсбук страницa.

През годините реализирахме проекти, в които вярвахме силно, те оставиха своята следа. Настъпи моментът не само да надградим резултатите, но и да създаваме новата история на първото специализирано издание за бременност и майчинство в България! Благодарим на верните партньори, както и на хилядите прекрасни семейства за доверието и любовта към нашата кауза!

Блага вест е всяка точица, която ще се роди в здраво и съвършено дете. Пътят от желанието до раждането, а след това и отглеждането на детето има безброй лица. В тази връзка напомняме, че съвместната кампания с Клиника Адела все още очаква семействата, изпитващи репродуктивни затруднения.

Понякога са нужни вяра, подкрепа и правилно лечение, за да се случи чудото. Най-важен е екипът, на когото ще се доверите, а целта e обща - появата на Нов Живот!

Подробности за специалния ПОДАРЪК:

Невероятен и много практичен модел столче за кола Ares, което е подходящо за деца от 9 до 36 килограма. То ще осигури едно спокойно, приятно и безопасно пътуване на Вашето мъниче. В същото време родителите ще са спокойни, че техното бебе е защитено. Столчето за кола Ares се монтира изключително бързо и лесно, по посока на движението. За безопасността на Вашето дете ще се погрижи 5-точков предпазен колан, който се регулира  до три положения, според възрастта.

Благодарение на допълнителна подложка и меката възглавница, мъниче ще се чувства много комфортно по време на път. Хубавото е, че те могат лесно да се свалят, при необходимост.

Още едно предимство на този модел е, че облегалката за глава може да се регулира до три степени.  Когато се използва за по-големи деца, облегалката може да се свали и да ползвате столчето само като седалката 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара