Спечелете всяка седмица пълно кашонче с вкусни хрупкави солети


Краен срок - 31 март 2020

❗️Време е играта “Хрус-Хрус цитат” да започне с нови предизвикателства.

Ето и днешния откъс:⬇️
“Булгар! Булга-ар! — и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много. Този тон казваше: “Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура!”

➡️Ако знаеш от коя книга е цитатът, напиши отговора в коментар до 28 януари и можеш да спечелиш пълно кашонче📦 вкусни хрупкави солети🌾

Наградите се раздават на жребиен принцип.

Наградите, които могат ще бъдат раздадени са седмични. Всяка седмица жребий ще определя печелившия участник.

От 01.10.2019 год. (включително) до 31.03.2020 год. (включително) всеки първи и петнадесети  ден от месеца и  ще бъдат обявявани нови тематични постове. Всеки потребител, желаещ да участва в Играта, трябва да следи официалната страница на солети Хрус-Хрус, на интернет адрес https://www.facebook.com/soletiHrusHrus

За да вземат участие в играта, участниците трябва да:

- Имат валидна регистрация във Фейсбук;
- Публикуват отговор като коментар към въпроса зададен в поста.

Участникът преминава през следните стъпки:

· Прочита пълните условия на играта.

· Публикува снимката, изпълняваща условията от т. 7.2 като коментар в пост от понеделник на официалната страницата на Солети „Хрус-Хрус“, с което се включва в играта и се съгласява с нейните условия.

· В случай, че потребителят няма навършени 18 години, е необходимо родителя да изпрати съгласието си на лично съобщение на страницата на солети „Хрус-Хрус“ с текст „Съгласен съм детето ми да участва” заедно с линк към профила му;

· Спечелилите ще бъдат публикувани на страницата на Организатора в специален пост. Всеки от спечелилите трябва да отговори до 5 работни дни с посочване на адрес за получаване на наградата. При липса на отговор в посочения срок участникът губи правото да получи наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник.

· Наградата се изпраща по куриер до 30 работни дни след отговора на спечелилия съгласно предходния параграф.

· Всеки участник има право да качи само веднъж един и същи коментар.

· Всеки участник има право да участва само веднъж в тематична седмица.

Участниците, спечелили награда ще бъдат публикувани в страницата на солети Хрус Хрус в специална публикация, на адрес: https://www.facebook.com/soletiHrusHrus . Спечелилите трябва да предоставят адрес в срок до 5 (пет) работни дни след определянето им за успешното осъществяване на доставката на наградата. Награди се доставят безплатно на печелившите участници на указания от тях адрес в работни дни и в работно време от 9 до 18 часа посредством куриер.

Всеки от печелившите участници може да се свърже с Организатора за допълнителна информация чрез съобщение на страницата на солети Хрус Хрус във Facebook.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара