Спечелете пътуване до Лос Анджелис и присъствие на ОСКАРИ 2021


Краен срок - 10 февруари 2020

Бъди част от публиката на *ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА ОСКАРИ 2021*! Спечели ексклузивно преживяване за теб и твой близък!

KINO NOVA ще те изпрати в Холивуд, Лос Анджелис, за да видиш на живо магията на Червения килим на най-обсъжданата церемония по връчване на наградите Оскар 2021!

Сега ти даваме шанс да СПЕЧЕЛИШ пътуване до горещата точка през февруари следващата година – Наградите Оскар - и да се докоснеш на място до любимите си звезди.

Разгледай внимателно филмите тази седмица – в един от тях са скрити тайни „златни“ думи. Открий кои са, регистрирай се чрез формата, като посочиш кои според теб са думите, и може да спечелиш награда дигитална рамка от „Треска за Оскари“ или Голямата награда – да бъдеш част от публиката на *ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА ОСКАРИ 2021*!

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

3 броя дигитални рамки за снимки

Специална награда от The Academy of Motion Picture Arts and Sciences – пътуване до Лос Анджелис, нощувка и 1 брой двоен билет за Red Carpet Experience Oscar Awards 2021

Наградата ще спечелят 4 /четирима/ от участниците в Играта, избрани чрез жребий измежду всички регистрирали се с верен отговор в рамките на посочения период. Тегленето на победителите, които печелят дигитални рамки, ще се случи до 10 /десет/ работни дни след края на периода на Играта. Победителят, който ще спечели голямата награда „Пътуване до Лос Анджелис и Билет за Red Carpet Experience Oscar 2021” ще бъде изтеглен до месец ноември на текущата година след приключване на Играта. На Големия победител ще бъде предоставен официален имейл адрес през месец ноември 2020 година, на който Победителят трябва да се свърже с представител на The Academy of Motion Picture Arts and Sciences за проверка по сигурността (“security checks”). За да участват в тегленето на наградите, участниците трябва да посетят сайта https://kino.nova.bg/oscars, да открият скритите думи и да се регистрират чрез формата за регистрация (следва да посочат име, имейл адрес и телефон), където следва да посочат и кои думи са открили на сайта, по време на кампанията в периода 27 януари 2020 г. – 10 февруари 2020 г.

    За участие в Играта участникът използва регистрация чрез име, имейл адрес и телефонен номер на уебсайта https://kino.nova.bg/oscars;

    Участието се извършва посредством регистрация и посочване на верен отговор коя е скритата на сайта дума в рамките на кампанията „Треска за Оскари 2020”.

    Участието в играта е безплатно. Всеки участник има право да се регистрира само веднъж.

    За участие в играта потребителите трябва да имат съответната регистрация чрез име, имейл адрес и телефонен номер на уебсайта https://kino.nova.bg/oscars и да са на възраст над 18 години.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара