Спечелете Google Home Hub


Краен срок - 27 януари 2020

🎁🎉Спечелете Google Home Hub! 🎉🎁

Условия за участие:
1) Да харесате нашата страница https://www.facebook.com/VitoshaGas/; 👍
2) Да споделите този пост; 👌
3) Да тагнете приятел в коментар. 👇

💡Повече информация за продукта можете да прочетете тук: http://vitoshagas.com/google-home-hub/

За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по начин, указан в поста за конкретната игра.

В промоцията може да участва всяко физическо лицe навършило 18 години.Наградите от промоцията няма да бъдат раздавани на служители или съдружници на Vitosha gas, нито на лицата, заети в тегленето на наградите, както и на служителите на дружества, свързани с подготовката на промоцията и сътрудничещи на Организатора, както и на близки роднини на тези лица.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба.

Наградите се теглят на томболен принцип чрез жребий в присъствието на 3 /трима/ служители на Vitosha gas. В случай че в указания по-долу срок не бъде установен контакт с изтеглените печеливши се тегли наново. Ако е посочен друг критерий, по който се определят победители, той трябва да е изрично конкретизиран в поста за обявяване на играта.

В случай, че спечели, участникът трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на страницата на Vitosha gas в срок от 14 (четиринадесет) календарни дни, считано от датата на обявяване на победителя, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка) на наградата.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес в срок до 7 (седем) работни дни от получаването на данните от участника по предходната точка, като разходите са за сметка на Организатора. Ако наградата е виртуална Организатора има 7(седем) работни дни да изпълни задълженията си. Ако участникът не бъде открит в рамките на 5 (пет) работни дни на посочените от него координати /адрес и телефон/, той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара