Спечелете ваучери за торта 'Червено кадифе'


Краен срок - 31 декември 2019

Отпразнувай своите сладки моменти със сладкарници Неделя!

Когато ти е празнично и всичко наоколо е в червено, коледната игра на сладкарници „Неделя“ също е под знака на червеното кадифе!

Във всеки делничен ден до края на годината ще ти отправяме по едно предизвикателство, което да отброява красивите мигове до началото на 2020!

Включи се в играта, отговори на предизвикателството от „Неделя“ на Facebook страницата на радио N-JOY и всеки ден по трима късметлии ще печелят ваучери за по 2 парчета торта „Червено кадифе“!

Вкус, достоен за празник!

Всеки, желаещ да участва в Играта в посочения по-горе срок на Играта следва да напише коментар под публикацията. Всяко лице, което e отговорило на въпроса, автоматично става участник в Играта и се включва в тегленето на наградите.

Награди - 36 ваучера за по 2 парчета торта "Червено кадифе" от сладкарници "Неделя" / по 3 ваучера на ден, без уикендите/

Всеки участник в Играта може да спечели само една награда /1 ваучер за 2 парчета торта/, независимо от това колко пъти е публикувал отговор на въпроса.
Тегленето на наградите ще бъде извършено от представители на Организатора. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, всеки ден по един измежду всички участници за деня в Играта.

Печелившият участник за деня (общо 36 на брой за периода на Играта) ще бъде обявен в 19.00 часа с публикация на Facebook страницата на Radio N-JOY, съдържаща имената на печелившия участник, с който същия е участвал в Играта.

С оглед получаване на наградите, при участие в играта, участниците трябва да предоставят на Организатора при поискване своите три имена, точен адрес и телефон като съобщение във Facebook страницата на Radio N-JOY или по телефон. Организаторът не отговаря, в случай, че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана, поради невъзможност на печелившия участник, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила, или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора. Наградата ще бъде изпратена до печелившите участници с куриер до посочения от печелившия адрес, като не може да бъде заменяна за парична или каквато и да е друга равностойност в продукти или услуги.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара