Спечелете Bluetooth слушалки и подаръчни комплекти Sweet Plus+


Краен срок - 17 декември 2019

Дядо Коледа тъй драг иде с еленов впряг. Звънят далече коледни елени... Ето, че най-прекрасното и магично време от годината наближава. Време на вълнения, приказни моменти и много, много подаръци.

За да се потопите по-рано в коледното вълшебство и магията на коледния дух, сме Ви подготвили специална коледна игра с много награди.

🎁 ИГРА 🎁☃️🎅ЧУЙ КОЛЕДНИЯ ЗВЪН!☃️🎅

За да участвате е нужно само да:
❄️Харесате и споделите промоционалната снимка;
❄️Чрез коментар под снимката отговорете на следния въпрос: Колко на брой са елените на Дядо Коледа?🦌

Победителите, осемнадесет  (18) на брой, ще бъдат определени на 17.12.2019 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 17:00ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. Изтегленият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 7 /седем/-дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник – резервен победител. За резервния победител важат същите правила, както и за първоначалния победител. Получаването на наградата ще бъде договорено от двете страни след получаване на съответното писмено потвърждение от победителя.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Награда: Наградите в Промоцията са както следва:
– Tри (3) броя Bluetooth слушалки ;
– Петнадесет (15) броя подаръчни комплекта с промоционални продукти с марката Sweet Plus+;

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара