Спечелете gift карти с 1000 и 500 лв. и продукти Jamieson


Играта е приключила!

Печеливши: https://igra.jamieson.bg/winnersУчастието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка на поне един продукт на марката Jamieson по техен избор.

При покупка на поне един продукт на марката Jamieson по негов избор, участникът следва да попълни име, фамилия и телефон за контакт на регистрационната бланка, налична в интернет, на адрес http://igra.jamieson.bg/, и да въведе обозначения код от касовата бележка за покупката или номера на осъществената онлайн поръчка в съответстващото поле на бланката. Една касова бележка или номер на онлайн поръчка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка или онлайн поръчката е обозначена покупка на един, или на повече от един продукт на марката Jamieson.

Задължително е запазването от страна на участниците на оригинала на касовия бон и имейла от онлайн поръчката до приключване на играта, за да могат да бъдат предоставени от спечелил участник за справка при поискване от страна на организатора. При налични повече закупени продукти на една касова бележка или имейл, участникът може да заличи визуализацията на закупените продукти, които не са от марката Jamieson.

Наградите в играта са следните:

2 бр. ваучери GIFT карта на стойност 1000 лв. всяка.

Картата може да бъде използвана във всички обекти в страната, които използват постерминал на Mastercard. Повече информация как да пазарувате с нея: https://www.edenred.bg/vhod-kartodarzhateli/

4 бр. ваучери GIFT карта на стойност 500 лв. всяка.

Картата може да бъде използвана във всички обекти в страната, които използват постерминал на Mastercard. Повече информация как да пазарувате с нея: https://www.edenred.bg/vhod-kartodarzhateli/

100 бр. продукти JAMIESON ВИТАМИН C дъвчащи таблетки, 120 бр. на стойност 25 лв всеки.

Имената на печелившите участници ще бъдат теглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници в играта на 2 етапа, както следва:
 
Обявяване на печелившите участници: До 10.01.2020 г.
Осъществяване на контакт с печелившите участници: До 30.01.2020 г.


Обявяване на печелившите участници: До 10.02.2020 г.
Осъществяване на контакт с печелившите участници: До 28.02.2020 г.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в интернет, на адрес www.igra.jamieson.bg. Ще се свържем с всеки от спечелилите участници на посочения от него телефон.

Всяко лице, което е спечелило посочена по-горе награда, трябва да посочи удобен за него адрес за получаване на наградата си. Наградите се предоставят в рамките на периода 10.02.2020-28.02.2020г. Получаването на награда става чрез изпращането й по куриер, за сметка на организатора. Награди се доставят само в рамките на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочен адрес.

Краен срок - 31 януари 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара