Спечелете 2 таблета, сувенири, книги и още подаръци от Екопак


Краен срок - 28 ноември 2019

♻️ ИГРА ♻️

Познай #СимволитеНаОпаковката и можеш да спечелиш страхотни награди!

Напиши ни в коментар коя опаковка в кой от цветните контейнери трябва да се изхвърли.
Съвет: обърни внимание на символите и идентификационния код на опаковките. И не забравяй: в жълтия контейнер изхвърляме пластмаса, в синия - хартия, а в зеления - стъкло.

Всеки един отговарящ на условията участник може да спечели само една награда в рамките на активността.

Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на Активността („Нарушение”) ще бъде автоматично дисквалифициран от Организаторите. За нарушение се приема:

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са:

    2 таблета
    3 български ръчно изработени сувенири;
    5 книги – „Може ли един град да бъде устойчив?“
    10 комплекта тениска и шапка Екопак

Тегленето на печелившите участници, участващи в активността, ще се проведе на 29.11.2019 г. Двадесет печеливши ще бъдат изтеглени и Facebook профилите им ще бъдат публикувани на стената на страницата ни https://www.facebook.com/ECOPACK.Bulgaria/ на 29.11.2019 г.

Тегленето на печелившите се извършва чрез маркетинг платформата, която на случаен принцип, избира сред имената на участниците, които са коментирали публикацията на играта.

Организаторът си запазва правото да промени вида или броя на наградите в срока на Активността, като е длъжен да оповести за това единствено чрез официалните правила.

Печелившите е необходимо да изпратят данните си в лично съобщение на Facebook страницата на “Екопак“, за да получат наградите си.

Не се допуска прехвърлянето на права върху наградата на друго лице преди получаването й.

Ако наградата не може да бъде предоставена на Печелившия участник по причини, независещи от Организатора (невъзможност да се установи контакт с Печелившия участник в срок от 10 дни от обявяването му във фен страницата на“Екопак“), то печелившият участник губи автоматично правото си да получи спечелената награда.

Организаторът се задължава да поеме транспортните разходи по изпращане на наградите. Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 30 (тридесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена от спечелилия. При получаването съответният печеливш Участник следва да представи лична карта и да докаже, че има навършени 18 години. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

ЛИНК за участие

1 Коментари

  1. С удоволствие се включвам във вашата игра, а в качеството си на начален учител бих искал да ви призова отново да възобновите Вашата полезнаи нформационно-образователна инициатива за посещение на българските училища с интерактивния екобус. В нашето училище сте били два пъти, но преди доста години и ще се радваме скоро отново да ни посетите! :-)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара