Спечелете страхотни награди за рождения ден на Радио FM+


Краен срок - 1 ноември 2019

Даваме старт на празничната музикална игра на Радио FM+ "КОЙ СЪМ АЗ?" Поводът е повече от голям - първото частно радио в България навърши 27 години. Стартът е даден на 15 октомври 1992 година с култовата песен на Queen "Radio Gaga".

Ще продължим да празнуваме с музика и с големите й герои. Цели три седмици ще имаме дневна музикална загатка, а вие ще трябва да разгърнете вашите детективски способности.

Ето какво е нашето предизвикателство към вас: Стартът на играта е в 8 ч. сутринта, когато на страницата ни във Фейсбук ще се появява фото жокер за героя на деня. Тони Георгиев ще отвори телефонната ни линия 0700 1 58 58 точно в 8.30, и ще очаква от вас да споделяте своите предположения.

Той ще затвори телефонната ни линия в 9.30, след което щафетата ще поеме Евелина от 11.30 до 12.30, и Калин от 15.30 до 17.30.

Няма да е сложно :) Нашите водещи също ще споделят любопитни факти за музикалните звезди, които издирваме, и с които неизменно свързваме звученето на Радио FM+ през годините. Слушайте ги и ще имате по-голям шанс да се запишете в жребия с верен отговор.

Малко преди 18 часа ще ви кажем кого сме търсили през деня, а далите верен отговор ще влизат в списъка с участници за седмичната ни награда.

Всеки петък, до 01.11, в шоуто на Калин ще бъде теглено и името на печелившия в играта от седмицата, а той от своя страна ще получи страхотна награда от нас. Успех!

ВАЖНО! Коментари под снимката във Фейсбук няма да участват в жребия за седмичния победител. Ще се състезават само хора, които са дали верен отговор на нашия ефирен телефон 0700 1 58 58 и са дали съгласието си да оповестим тяхното име в случай, че спечелят.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара