Спечелете ароматен продукт за тяло от SNB Professional


Краен срок - 29 септември 2019

Силният вятър през есента определено не е сред любимите ни неща. А в комбинация със студа и дъжда може да има сериозно отражение върху кожата. Поради тази причина е важно с настъпването на есента да обърнем внимание на кожата си и да се подготвим за предстоящата зима.

Съветите на професионалистите включват употребата на подходящи продукти с хидратиращи и подхранващи свойства. Задължителни аксесоари са ръкавиците, разбира се. Вижте какво ни предлагат от SNB Professional за есента.

Подхранващата крем маска е специално разработена да подхранва и регенерира клетките на кожата. Вложеният екстракт от алое вера успокоява и активира процесите на регенерация, а добавените масла от шея и жожоба осигуряват дълготрайна хидратация и предпазват кожата от агресивни външни влияния. Маската осигурява подхранване, овлажняване и възстановяване на кожата на ръцете и краката. Можете да я откриете в два сладки аромата на манго и гуава.

Овлажняващият крем за ръце, крака и тяло омекотява и хидратира благодарение на включените в състава витамин Е, емолиенти и алое вера. Допълнително негово качество е поддържането на еластичността. Ароматите на кокос и шоколад превръщат употребата му в истинска наслада за сетивата.

Спечелете с SNB Professional и BG-Mamma!

Напишете ни кой от трите продукта искате да имате през есента:

Gift Подхранваща крем маска манго
Gift Подхранваща крем маска гуава
Gift Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло

Играта продължава до 29 септември 2019 г., а на 30 септември ще изтеглим петима печеливши, които ще получат посочения в коментарa си продукт.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара