Спечелете 3000 несесера от Chupa Chups и Angry Birds


Краен срок - до изчерпване на наградите или скреч картите

Участието в промоцията е обвързано с покупка!

Промоцията се организира и провежда в избрани обекти на територията на Република България.

Промоцията започва на 24 Септември 2019 г. и е валидна до изчерпване на количествата на наградите или скреч картите, включени в Промоцията, което от двете събития настъпи по-рано.

Участващи са всички БЛИЗАЛКИ с марка Chupa Chups Angry Birds, както следва:

CHUPA CHUPS ANGRY BIRDS SURPRISE

CHUPA CHUPS ANGRY BIRDS FUN PEN

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Chupa Chups Angry Birds брандиран несесер, общо 3000 броя.

При закупуване на близалки Chupa Chups Angry Birds на стойност 2,99 лева с ДДС в участващите обекти, клиента получава скреч карта, на място от същия търговския обект в момента на покупката. Скреч картата може да се получи на каса, на бюро „Информация“ или от промоуътъри в същия търговски обект чрез показване на касов бон. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

    „Ти спечели“ –  означава, че клиентът има право да вземе своя подарък – 1 бр. Chupa Chups Angry Birds брандиран несесер.

    При надпис „Опитай пак“, клиентът не получава подарък.

В промоцията имат право да участват всички граждани на Република България на възраст над 18 години с изключение на служителите на Организаторът на промоцията и рекламните агенции, свързани с промоцията, собствениците и служителите на търговските обекти, които търгуват с промоционни продукти, както и роднини по права линия от първа степен (деца и родители) и съпрузи на изброените по-горе лица.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара