Спечелете ваканция във Франция, видео игри и слишалки от Fanta


Краен срок - 10 ноември 2019

„Участващи опаковки“ са бутилки, Fanta Портокал, Fanta Бяла Праскова, Fanta Меднес и Fanta Страшен Портокал от 500 мл с промоционални етикети.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

1. Награди с регистриране на кодове в MySPARX (www.mysparx.bg), които ще се теглят на томболен принцип:

Слушалки –  общо 120 бр.
Видео игра – общо 40 бр.
Голяма награда – „ Геймърска ваканция във Франция “ – 5 бр.

Награди от „Фанта играта“, за които се участва на база класиране на топ играчите и теглене на томбола в MySPARX (www.mysparx.bg):

    Слушалки – 35 бр.

Наградите по точка 7.1.1.2 и точка 7.1.1.3 са с пазарна стойност над 120 лв.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва протокол/декларация, съдържащ/а пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ/а, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в промоцията и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерска фирма Еконт ЕООД. Организаторът съхранява данните за срока, изискуем от българското законодателство.

Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката ще откриете: уникален код за MySPARX (www.mysparx.bg), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код, съгласно правилата на играта MySPARX, публикувани на www.mysparx.bg и www.coca-cola.bg, избирате дали да играете създадената „Фанта игра“, или да надграждате играта, или да участвате в седмична томбола за една от наградите описани в т. 7.1.1., или да насочите кода си за участие в томболата за описаните в т. 7.1.2. награди. Точният брой кодове, необходими за участие в томболата за нарадите от т. 7.1.2, е описан в т. 8.2.2.

Детайли за използване на кодовете под капачките и участие в теглене на томбола:

Регистрация: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX  според Условията за ползване, налични тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрацията трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg или мобилното приложение MySPARX (налично в Play Store и App Store). Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

    Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
    Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.
    Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX
    При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy), като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy).

За да бъде допуснат за участие в тегленето на томбола за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от платформата MySPARX минимум от кодове за съответната награда. След успешна регистрация на изисквания брой кодове, според описаното по-долу, Участникът закупува билет за онлайн томбола за съответната награда. Самоличността на Участника се удостоверява посредством данните, посочени в профила му в MySPARX. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:

    Минимум 1 код за участие в специално разработената Fanta игра. При регистриране на код за участие в играта има шанс за спечелване на „Слушалки“, ако вземе участие в играта. Печелившите ще се теглят на случаен принцип на база класиране в играта, т.е. от топ 100 на най-добрите играчи във Фанта играта, ще бъдат изтеглени на случаен принцип общо 35 печеливши и ще бъдат раздадени общо 35 броя награди „Слушалки“. Датите на тегленията са описани в точка 8.2.6. В рамките на всяко теглене ще бъдат изтеглени 5-ма печеливши и ще бъдат раздадени 5 броя слушалки.
    Минимум 2 кода за билет за участие в тегленето на томбола за спечелване на награда по точка 7.1.1.1 -„Слушалки“ (без участие в игра).
    Минимум 3 кода за билет за участие в тегленето на томбола за спечелване на награда по точка 7.1.1.2 - „Видео игра“ (без участие в игра).
    Минимум 18 кода за билет за участие в тегленето на томбола за спечелване на голямата награда по точка 7.1.1.3 - „Геймърска ваканция във Франция“ - 3 нощувки, от 22 февруари 2020 – 25 февруари 2020. (без участие в игра). 

Наградата е предназначена за 1 човек и включва:

    Самолетни билети;
    Трансфери;
    Нощувки в Кан на база закуска;
    Нощувка в Париж на база закуска;
    Посещение на Гейминг събитие в Кан;
    Билети за Айфеловата кула (до най-високата част)
    Полудневен пешеходен тур на Париж с екскурзовод на български език.

Наградата НЕ включва: средства за режийни разходи, рекламни сувенири и посещения на каквито и да било обекти, с изключение на изрично обявените в програмата.

С приемането на голямата награда, участниците се съгласяват да спазват правилата на тур оператора и останалите посредници в организацията на пътуването, на превозвачите, на организатора и местата за настаняване. Организаторът не носи отговорност за причиняване на щети от какъвто и да било характер по време на пътуването. Участниците носят отговорност за здравето и живота си по време на пътуването, като на Организаторът не може да се търси отговорност при необходимост от промяна в организацията и провеждането на мероприятието, когато това се случи поради форсмажорни обстоятелства или поради други по причини, за които той не отговаря, както и когато това се дължи на неспазване на установените правила и инструкции от страна на печелившите.

Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Например, лице, което е купило 2 билета с 36 регистрирани кода, има по-голяма вероятност да спечели „Геймърска ваканция във Франция“ от лице, което е купило 1 билет с 18 регистрирани кода. Всеки регистриран код е уникален и може да бъде използван само веднъж, като с него се играе само за съответното теглене. Един Участник може да спечели не повече от една награда от тип (слушалки, видео игра или геймърска ваканция) по време на Промоцията.

При покупка на билет за участие в дадена томбола от Промоцията Участникът ще бъде помолен да потвърди въведените от нея/него данни в профила ѝ/му – адрес, телефонен номер и имена, тъй като тези данни ще бъдат използвани за доставка на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени имена, адрес за доставка и телефонен номер.

Билети, закупени за томбола за един вид награда с регистрирани кодове, не може да бъдат прехвърляни към друга награда, съответно за друго теглене.

Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки на 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta и Sprite, които не се обозначени с промоционален етикет и не участват в настоящата Промоция, може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за текущите награди в MySPARX (представени в секция „Награди“ без изрично описание „Специални награди“), но с тях може да се участва и в настоящата Промоция и за предоставяните в нея награди. С кодове от капачки на Fanta Портокал, Fanta Бяла Праскова, Fanta Меднес и Fanta Страшен Портокал от 500 мл с промоционални етикети с гривна може да се участва в настоящата Промоция.

При сканиране на AR маркера на гривната на етикета, обозначен със знак F, потребителят получава допълнителна информация за играта в добавена реалност.

Онлайн частта на Промоцията, която се провежда посредством регистрация на кодове в MySPARX (www.mysparx.bg), стартира на 20.09.2019 г. и продължава до 10.11.2019 г. - последен ден за регистрация на кодове и закупуване на билети за участие в томбола.

Тегленията на томболи за награди от точки 7.1.1.1 и 7.1.1.2, както и от точка 7.1.2, ще бъдат, както следва: 30.09.2019г., 7.10.2019г., 14.10.2019г., 21.10.2019г., 28.10.2019г., 4.11.2019г., и 11.11.2019г. - последно теглене.

A тегленето на голямата награда по т. 7.1.1.3 е на 11.11.2019г. – един ден след изтичане на периода за регистрация на кодове в Промоцията.

Общата продължителност на периода за регистрация на кодове за участие в Промоцията е малко над 7 седмици с 1 теглене на томбола (награди т. 7.1.2.) и 7 тегления на томбола (награди т. 7.1.1.).

Печелившите ще бъдат избирани на случаен принцип, чрез електронно теглене на томбола.

Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат оповестени на сайта www.mysparx.bg в деня на изтегляне на томболата. Ако бъде изтеглен като печеливш в томболата, Участникът ще получи известие в профила си в платформата MySPARX (www.mysparx.bg). В случай че към момента на  изпращане на известието в профила на печелившия в MySPARX, нейните/неговите данни (на печелившия), необходими за доставка на наградата (имена, адрес и телефон), са недостоверни, неточни или непълни, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В процеса на покупка на билет за томболата за дадена награда Участникът ще получи възможност да потвърди и, ако е нужно, обнови данните в профила си. Наградата ще бъде изпратена на адреса, посочен в профила на печелившия към момента на изпращане на известието за спечелване на наградата. В случай че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Посоченият адрес трябва да е точен и пълен. Не може да бъде посочено друго лице за получаване на наградата, получаването е лично. Победителите трябва да имат 16 навършени години, за да участват в тегленето на томбола за награда.

За адрес за доставка на спечелена награда се счита  посоченият от Участника в профила му в платформата адрес към момента на изпращане на известието за спечелената награда.

9.3. Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:
Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен в профила му (на печелившия) в MySPARX  (виж т. 9.1. и 9.2.). Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера). Наградите ще бъдат доставяни в срок от 45 работни дни от датата на тегленето им и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Промоцията.

Награди, които не са доставени на адрес при нито едно от двете посещения, ще могат да бъдат потърсени в офис на куриера до 2 седмици след първото посещение на куриер на адреса. Награди, които не са потърсени от печелившия в рамките на този срок, нито в срок от 1 месец от спечелването им, ще се считат за нежелани и печелившият (ите) губят право да ги получат.

В случай че в края на Промоцията има неполучени награди, тогава, по преценка на Организатора, закупените билети с кодове за томболите за съответните награди ще бъдат комбинирани в отделно теглене накрая, което ще сумира всички билети, закупени с кодове от всеки отделен участник, и ще определи участници в рамките на всеки съответен награден фонд за кумулативно финално теглене на томбола. В случай че Организаторът прецени да направи кумулативно финално теглене на томбола, то ще се осъществи в рамките на една седмица след 11.11.2019. Участниците, които са изтеглени в кумулативното финално теглене, ще разполагат със същия срок, за да предявят наградата си (2 посещения от куриер; 2 седмици изчакване в офис на куриер + 1 месец от тегленето) след получаване на известие в профила на печелившия в MySPARX  (www.mysparx.bg) според описаното в т. 9.2. и т. 9.3, като за адрес за изпращане на наградата ще се счита посоченият в профила на Участника адрес към момента на изпращане на известието. Ако има награди, които все още са останали след това последно теглене, Организаторът може да реши да направи още едно теглене за изчерпване на наградите или да ги задържи по своя преценка, без да дължи обяснения за това.

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до адрес на печелившите, както е описано в т 9.3. и 9.4.

Срокът за доставка на наградите е 45 работни дни от теглене на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Промоцията. На печелившия се предоставя номер за контакт с представител на Организатора, в случай че е възпрепятстван да получи наградата си по обективни, непредвидени причини (0800 12345). Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 9.4).

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че наградата му е връчена от представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият може да бъде помоленда представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара