Спечелете ваучери за семейни уикенди и билети за Музейко


Краен срок - 30 април 2020

През 2018 г. провеждането на програмата „Нестле за по-здрави деца“ разшири своя обсег и влезе в училищата в цяла България. За една учебна година инициативата придоби национално покритие като спомогна за формирането на навици за спорт и балансирано хранене у 12 841 деца от 125 учебни заведения в цялата страна.

През настоящата учебна 2019/2020 година „Нестле за по-здрави деца“ разработи и специални уроци за най-малките, които да могат да се използват и в детските градини в страната.

За най-активните и любознателни малчугани сме подготвили много изненади и семейни подаръци. Всичко, което трябва да направиш, е да изпълните поне 3 от предоставените активности, които ще откриеш във видеата за най-малките или в упражненията за по-големите. Когато сте готови трябва изпрати попълнена техническа карта (свали я от линка по-долу), както и снимков материал на e-mail:healthierkids@apraagency.com до 30.04.2019 г.

На 04.05.2020 г. ще бъдат изтеглени 14 печеливши на случаен принцип чрез електронната платформа https://www.random.org/ и техните имена ще бъдат обявени на платформата www.jiveiaktivno.bg.


Наградите, които могат да бъдат спечелени, са следните:

    4 ваучера за семеен уикенд на стойност 250 лв. (двеста и петдесет лева) всеки един;
    10 семейни билета за посещение в Музейко (две деца + двама възрастни);

Нека заедно постигнем общата ни цел, а именно българските деца да растат здрави и щастливи!

Участник в Онлайн активацията на Програмата „Нестле за по-здрави деца“ може да бъде всяко лице, навършило 18 години към датата на стартирането й, което живее на територията на Република България и е родител или настойник на дете/ деца на възраст между 3 и 12 години, с изключение на служителите на „Нестле България“ АД, както и членове на техните семейства (деца, съпрузи).

Участниците трябва да изпълнят поне 3 от предоставените активности на www.jiveiaktivno.bg, които може да откриете във видеата за най-малките или в упражненията за по-големите. След това е необходимо да изпратите попълнена техническа карта, както и снимков материал на e-mail: healthierkids@apraagency.com до 30.04.2019 г.;

Всички лица, включили се в Онлайн активацията на Програмата „Нестле за по-здрави деца“ ще участват на лотариен принцип за различни награди, които са описани по-долу в настоящите правила. Всеки един участник има право да изпрати само една техническа карта и снимков материал.

На 04.05.2020 г. ще бъдат изтеглени 14 печеливши на случаен принцип чрез електронната платформа https://www.random.org/ и техните имена ще бъдат обявени на платформата www.jiveiaktivno.bg.

Печелившите ще трябва да дойдат до офиса на „Нестле България“АД ( гр.София, бул. “Европа” No 128), за да вземат своите награди в рамките на 2 седмици след обявяване на печелившите и  получаване на известие от Организатора чрез лично съобщение на e-mail адреса, от който е изпратена Техническата карта.

Организаторът запазва правото си да се свърже с печелившите чрез телефонно обаждане от страна на комуникационния партньор на организатора АПРА ООД, за да потвърди име и фамилия на печелившия.

Наградата е лична и не може да бъде преотстъпвана на лице различно от участника. При идване на място в офиса на „Нестле България“АД, всеки участник удостоверява самоличността си с представяне на лична карта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара