Спечелете ваучери за пазаруване от Lidl на стойност 99 лв.


Играта е приключила!

Печеливши: Паулина Димитрова и Manol Aleksandrov



📣Търси се!!!📣 Търсим твоя любим Лидл магазин!❣️😍

⬇️Сподели в коментар до петък 18 ч. ⏳ кой е твоят любим Лидл магазин и двама от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят по един ваучер за пазаруване на стойност 99 лв.❣️🛍😍

📣Победителят ще обявим като коментар под поста в петък, 9 август, в 18:30 ч.

За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указан начин.

Участие в играта е възможно при спазване на настоящите условия за участие ("Условия за участие") и условията в конкретния пост, обявяващ играта. С участието си в Играта участникът изрично се съгласява, че приема настоящите Условията за участие, включително политиката за защита на личните данни, както и условията в конкретния пост, обявяващ играта.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 16 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл socialmedia@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка) или да посочи конкретен магазин, от който би искал да вземе наградата си, ако такъв начин за получаване на наградата е заложен в поста за обявяване на играта. В поста може да бъде обявен и друг механизъм за получаване на наградата – в този случай участникът следва да използва този друг механизъм.

Игрите са с продължителност до 72 часа от часа на обявяването им, като конкретната продължителност на всяка игра е посочена в поста, с който тя се обявява.


Краен срок - 9 август 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара