Покажи усмивката си и спечели награди от АИКО


Краен срок - 19 август 2019

🎉 Спечели страхотни награди 🎉

Ето как:
⭕️ стани фен на Аико
⭕️ сподели снимка в коментар на твоята очарователна усмивка
⭕️ кажи ни с кого си бил като го отбележиш
⭕️ на 20.08.19 ще обявим тримата победители

Играта се организира и провежда на територията на Република България, в рамките на фен-страницата на Организатора в социалната мрежа „Фейсбук” www.facebook.com/aikobg

Участието на първото ниво в Играта е обвързано с безплатна регистрация в социалната мрежа „Фейсбук”.

На второ ниво Участникът трябва да качи като коментар под поста за играта снимка, с която да участва в нея. Тя трябва да е свързана с темата на играта. За валидно участие се счита всяка снимка, публикувана като коментар под поста и отговаряща на Общите условия.
Снимките не трябва да нарушават никакви права за интелектуална собственост, публични права, друг вид собственост или каквито и да е морални и законови права на трети страни.

Участниците декларират, че ако други лица присъстват на публикуваните от тях снимки във връзка с участието си в Играта ( с изключение на деца на Участници), са получили съгласието на тези лица снимките с тях да бъдат публикувани съгласно условията на Играта. Всеки от Участниците дава изричното си съгласие неговите снимки, с които е участвал в Играта да бъдат публикувани и видими във Фейсбук страницата на Организатора. Ако на снимката, с която Участник е участвал в Играта присъства и негово дете, се счита, че с участието си в Играта Участникът е дал съгласие по предходното изречение и по отношение на детето си.

Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип.

Наградите, които ще бъдат раздадени в играта са:
1. Сет дифузери – 1 бр.
2. Плато – 1 бр.
3. Кана + 2 чаши – 1 бр.

Всеки участник в играта може да спечели само една награда. Печелившият участник се определя на случаен принцип, чрез изтеглянето на жребии.. Ще бъдат раздадени 3 бр. награди, описани в т. 6.1.

Победителите, избрани според регламента на Играта, ще бъдат оповестени публично на фен-страницата на играта на 20.08.2019г.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара