Спечелете слушалки, ваучери и още награди от Fuzetea


Краен срок - 31 август 2019

„Участващи продукти“ са всички вкусове студен чай Fuzetea в бутилки от 500 мл с промоционални етикети.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

1. Награда за моментна печалба: 94 598 броя Fuzetea от 500 мл

Всяка капачка с код FUZETEA05 печели 1 (един) брой бутилка Fuzetea от 500 мл.

Наградата се предоставя от обектите - наградни центрове, в които има останали налични награди, срещу предоставяне на печелившата капачка с промокод FUZETEA05 до изтичане срока на промоцията или до изчерпване количествата награди, което от двете настъпи по-рано.

Информация за наградните центрове може да бъде получена на сайта на играта, както и на тел. на потребителя 0800-12345.

Организаторът на играта не носи отговорност за предоставяне на награди след изтичане на срока на играта или след изчерпване на броя на наградите в наградните центрове.

2. Награди с регистрация на код от капачка на Участващ продукт на платформата promo.fuzetea.bg, разпределяни на случаен принцип:

Награди с регистрация на печеливш код и възможност за спечелване на награда на момента:

При регистрация на код, маркиран под капачката на участващите продукти Fuzetea 500 мл, участникът може да спечели една от следните награди:

- 1 от 6 000 броя ваучери за филми от платформа за домашно кино Rakuten TV
- 1 от 15 000 броя абонаменти за един месец от платформа за аудиокниги и е-книги Storytel
- 1 от 35 000 броя кодове за 40% отстъпка за поръчка от scullcandy.eu

Всеки участник може да спечели само по един брой награда от вид от посочените в т.7.1.2.1 награди, независимо от броя на регистрираните кодове.

Голяма награда с теглене на томбола:

Ваучер за Skullcandy Venue ANC безжични слушалки от skullcandy.eu - 60 броя награди

При регистрация на 5 кода всеки участник участва в томболата за ваучер за Skullcandy Venue ANC безжични слушалки от skullcandy.eu. Броят на кодовете, които могат да се регистрират, е неограничен. По-големият брой кодове увеличава шансовете на участниците да спечелят Голямата награда, като всеки 5 кода дава право на 1 участие в 1 томбола за спечелване на голямата награда. Тоест потребител регистрирал 15 кода има 3 пъти по-голям шанс да спечели от регистрирал 5 кода.

Всеки код, въведен от един участник, без значение дали е спечелил награди по т.7.1.2.1, участва в натрупването за тегленето за голямата награда по т. 7.1.2.2 при натрупване от 5 регистрирани кода.

Голяма награда може да бъде спечелена само веднъж, независимо от броя регистрираните кодове.

Печелившите ще бъдат теглени на случаен принцип, чрез електронно теглене измежду всички участници, отговарящи на условията за участие, които са въвели изисквания брой кодове. Тегленията за голямата награда ще се състоят както следва:

- На 22.07.2019 – 5 печеливши
- На 02.08.2019 – 10 печеливши
- На 12.08.2019 – 15 печеливши
- На 22.08.2019 – 15 печеливши
- На 02.09.2019 – 15 печеливши

Печелившите на голямата награда ще бъдат обявявани на promo.fuzetea.bg в деня на тегленето.

Участник, регистрирал 5 кода, участва във всяко едно теглене, като ако регистрира няколко пъти по пет, шансовете му да бъде изтеглен нараства. Участник може да спечели само една голяма награда в рамките на играта.

Всички печеливши ще бъдат оповестявани на сайта promo.fuzetea.bg, като ще получат известие и на посочения от тях при регистрацията имейл адрес. Организаторът не носи отговорност в случай, че предоставеният от участника имейл адрес е грешен, неактивен или непълен.

Наградите ще бъдат доставяни под формата на код по електронен път чрез имейл, като ще бъдат съпроводени с подробни инструкции как срещу печелившия код да се получи наградата от съответния доставчик. В инструкциите ще бъде описано в какъв срок може да се получи всяка от наградите, като този срок е ограничен във времето.

Наградите ще бъдат предоставени и използвани съобразно с политиките на съответния доставчик – Rakuten TV, Storytel и SkullCandy.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара