Спечелете над 100 награди от Дайкин климатици


Краен срок - 14 август 2019

Как се справяте с летните жеги?🏖

Снимайте Вашето решение за прохлада през горещите летни дни с Дайкин климатици в играта на MMC и спечелете над 100 награди!🏆

1. Снимайте Вашите решения за жегата (климатик, освежаваща напитка, др.), като не забравяте усмивката 📸

2. Пуснете снимката като коментар под този пост 👇

3. Споделете публикацията с приятели, снимките с най-много харесвания имат по- голям шанс да спечелят 👍

*Споделилите публикацията имат по-голям шанс за награда!

С пожелания за едно прохладно и усмихнато лято!🏖

Наградите от Кампанията са:

20 комплекта карти за игра, 20 сенника за кола, 1 надуваемо легло за плаж, 8 очила, 10 шапки, 30 плажни топки, 10 фенера, 2 сака, 5 чадъра за дъжд, 2 безплатни монтажа само за гр.София , Варна и Бургас

Всеки Участник в Кампанията има право да участва в разпределянето на наградите, като получи само една от тях. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Печелившите ще бъдат определени чрез томбола сред пъвите 108 потребителя с най- много харесвания, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души.  Тегленето на печелившите участници ще се извърши на следните дати чрез използване на онлайн генератор на случайни числа: 12.08.2019, 13.08.2019, 14.08.2019 и ще бъдат обявени след извършеното теглене на страницатa https://mmc.bg/ и във facebook страницата на фирмата https://www.facebook.com/mmc.bg/

Всички Участници в Кампанията получават правото на разпределяне на наградите, осигурени от MMC Инк ЕООД, съгласно настоящите Условия.

Печелившите Участници ще бъдат известени от Организатора посредством лично съобщение в социалната мрежа, с акаунта публикувал коментара, за да ги уведоми за мястото, датата и часа за получаване на наградата им.

Печелившите участници, информирани съгласно чл. 4.5., непотърсили наградите си до 21 дни от датата на обявяване, губят своето право на получаването й.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации “автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използване на повече от един профил от едно и също лице за участие в активността; в) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност. Допуска се наградата да бъде получена от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери с писмено пълномощно, че е получило наградата от името на печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара