Спечелете награди на обща стойност над 1 000 000 лева от Coca-Coca


Краен срок - 19 септември 2019

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta портокал и Sprite от 500 мл с промоционални етикети.

 Награди от томбола в MySPARX  (www.mysparx.bg):

- 180 000 ваучера на стойност 5 лв.
- 4000 ваучера на стойност 10 лв.
- 4000 ваучера на стойност 20 лв.

С ваучерите може да се пазарува онлайн на www.districtshoes.bg или www.sportdepot.bg, както и в магазините на “District“  или  “Sport Depot“ с адреси:

District София Serdika Center   Serdika Center, бул. „Ситняково“ 48, Ниво -1
District София Paradise Center Paradise Center, бул. „Черни връх“ 100, Ниво 1
District Пловдив Mall Plovdiv Пловдив 4002, ул. „Перущица“ 8, Mall Plovdiv, ет.1
District Бургас Mall Burgas Plaza Бургас, бул. „Транспортна“, Mall Burgas Plaza, ниво 0
District Central Mall Велико Търново Велико Търново, ул. „Оборище“ 18, Central Mall
District Варна Delta Planet Mall, бул. „Сливница“ №185, Delta Planet Mall, ет.2
SPORT DEPOT София Младост Младост IV, ул. „Васил Радославов“ 6, Бизнес Парк София (зад Технополис)
SPORT DEPOT София Bulgaria Mall, бул. „България“ 69, Bulgaria Mall
SPORT DEPOT София Люлин, ж.к. Люлин, бул. „Джавахарлал Неру“ 6, City Center Lyulin (над ресторант Happy)
SPORT DEPOT София Serdika Mall, бул. „Ситняково“ 48, Serdika
SPORT DEPOT София Park Center Sofia, бул. „Арсеналски“ 2, Park Center Sofia
SPORT DEPOT София Paradise Center, бул. „Черни връх“ 100, Paradise Center
SPORT DEPOT Велико Търново, ул. „Оборище“18, Mall Veliko Tarnovo, ниво 3
SPORT DEPOT Бургас, бул. „Транспортна“ 31, Mall Burgas Plaza
SPORT DEPOT Бургас Славейков, ж.к. „Славейков“ 189 (до спортна зала „Младост“)
SPORT DEPOT Варна Търговски център „Ян Палах“
SPORT DEPOT Варна Delta Planet Mall, бул. „Сливница“ 185, Delta Planet Mall, ет.2
SPORT DEPOT Пловдив Retail Park, бул. „Менделеев“ 2 /Асеновградско шосе, срещу Homemax/, Retail Park Plovdiv
SPORT DEPOT Пловдив Markovo Tepe, Пловдив, бул. „Руски“ 54,Мall Марково Тепе
SPORT DEPOT Габрово, ул. „Васил Априлов“ 40, Mall Gabrovo
SPORT DEPOT Ловеч, ул. „Търговска“ 45, City Center Ловеч
SPORT DEPOT Дупница, ул. „Иван Вазов“ 27А
/Срещу кръговото на ул. „Княз Борис“ I и ул. „Цар Освободител“, на 200 м от ГУМ./
SPORT DEPOT Плевен, площад „Свобода“ 25, Central Mall Pleven
SPORT DEPOT Русе, бул. „Липник“ 121 Д, Mall Rousse
SPORT DEPOT Стара Загора, бул. „Никола Петков“ 52, Park Mall Стара Загора
SPORT DEPOT Благоевград, ул. „Тодор Александров“ 2, Largo Mall
SPORT DEPOT Сливен, ул. „Мишо Тодоров“ 2А понеделник - петък: 09:30 - 19:00 часа
SPORT DEPOT Банско, ул. „Найден Геров“ 17
SPORT 2000 rent Банско, ул. „Пирин“ 92
SPORT DEPOT Созопол, Созопол, ул. „Републиканска“ 15
SPORT DEPOT Боровец, Хотел „Ела“
SPORT DEPOT Хасково, ул. „Отец Паисий“ 23

Закупете бутилка 500 мл от участващите опаковки. Под капачката на 500мл бутилка ще откриете:

    уникален код за MySPARX  (www.mysparx.bg), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код, съгласно правилата на играта MySPARX, публикувани на www.mysparx.bg и www.coca-cola.bg, за участие в томболата за описаната награда в т. 7.1. Точният брой кодове, необходими за участие в томболата за нарадите от т. 7.1, е описан в т. 8.2.2

Регистрация: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX според Условията за ползване, налични тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрацията трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg или мобилното приложение MySPARX (налично в Play Store и App Store). Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил. Регистрация е безплатна и изисква следното:

    Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
    Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.
    Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX
    При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX ( https://mysparx.bg/page/terms-of-use) и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy), като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX  ( https://mysparx.bg/page/terms-of-use) и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy).

За да бъде допуснат за участие в тегленето на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от платформата MySPARX  минимум от кодове за съответната награда. След успешна регистрация на изисквания брой кодове, според описаното по-долу, Участникът автоматично закупува билет за онлайн томбола за съответната награда. Самоличността на Участника се удостоверява посредством данните, посочени в профила му в MySPARX. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира минимум 1 код от участващите опаковки и автоматично разбира дали печели една от следните награди:

o   Награди:

-ваучер за покупка на стойност 5 лв.
-ваучер за покупка на стойност 10лв.
-ваучер за покупка на стойност 20лв.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове, но Участникът в Промоцията може да участва за ваучери до спечелване на ваучери на максимална стойност от общо 95лв., които може да бъдат натрупвани в онлайн портфейл на съответния потребител. Всеки спечелен ваучер на стойност 5, 10 или 20 лв. може и да бъде взет веднага от печелившия участник. Ако участникът събере определена сума и натисне бутона „ВЗЕМИ СЕГА“ , Участникът може да продължи да участва в Промоцията, но максимална стойност, която може да събере, е 95 лв. За целия период на Промоцията един участник може да спечели ваучери на обща стойност, не по-висока от 95 лв.

При спечелване на награда от Промоцията Участникът ще бъде помолен да потвърди въведените от нея/него данни в профила ѝ/му – адрес, телефонен номер и имена, тъй като тези данни ще бъдат използвани за предоставяне на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени имена, адрес за доставка и телефонен номер.

Билети, закупени за томбола за един вид награда с регистрирани кодове, не може да бъдат прехвърляни към друга награда, съответно за друго теглене.

Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки на 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola без захар, Fanta портокал и Sprite, които не се обозначени с промоционален етикет и не участват в настоящата Промоция, може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за текущите награди в MySPARX (представени в секция „Награди“ без изрично описание „Специални награди“).

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според т. 4 от настоящите правила.

Ако потребителят регистрира печеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение в платформата MySPARX (www.mysparx.bg). Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

При регистрация на MySPARX код в платформата, Участникът автоматично разбира дали печели една от описаните награди в т. 7.1. Ако регистрира код, който е печеливш, Участникът в Промоцията ще получи две възможност за продължаване напред:

- да запази стойността на ваучера в онлайн портфейл, като натисне бутон „ЗАПАЗИ ЗА ПО-КЪСНО“. Във всеки един момент участникът може да превърне натрупаната от нея/него сума в онлайн портфейла в код за отстъпка, като натисне бутона „ВЗЕМЕШ СЕГА“. Кодът за отстъпка важи при покупка в магазините на “District” или “Sport Depot”, посочени в т. 7.1  или при покупка в онлайн платформите за пазаруване www.districtshoes.bg или www.sportdepot.bg в съответствие с условията им за ползване, като трябва да се ползва еднократно, тоест Участникът спечелил определена сума ваучер трябва да използва ваучера наведнъж. Печелившият получава кода си за отстъпка в лично съобщение в платформата MySPARX (www.mysparx.bg).

- да вземе ваучера на момента, като натисне бутона „ВЗЕМИ СЕГА“. По този начин MySPARX платформата ще генерира уникален код за отстъпка. Кодът за отстъпка важи при покупка в магазините на “District” или “Sport Depot”, посочени в т. 7.1, или при покупка в онлайн платформите за пазаруване www.districtshoes.bg или www.sportdepot.bg в съответствие в условията им за ползване, , като трябва да се ползва еднократно, тоест Участникът спечелил определена сума ваучер трябва да използва ваучера наведнъж. Печелившият получава кода си за отстъпка в лично съобщение в платформата MySPARX (www.mysparx.bg).

Награди-ваучери, които не са заявени/ползвани от печелившия(ите) в рамките на периода до дата 19.10.2019 г., 1 месец след края на Промоцията, ще се считат за нежелани и печелившият(ите) губи право да ги ползва.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара