Вземете оригинален сервиз с любими Disney герои


Краен срок - 21 август 2019

Мики Маус е емблематичен Disney герой, любимец на малки и големи.

Той е оригинален, забавен, магичен, оптимистичен и обичан от всички.

За да се позабавляваме заедно, връщайки се в детските спомени и едновременно да преживеем специални щастливи моменти с хората около нас, сме приготвили оригинален сервиз с образите на любимите Disney герои.

Във вашия BILLA магазин ще откриете сервиз с образите на Мики и Мини Маус с по две порцеланови чаши, две стъклени чаши, две чинии за закуска, две чинии за вечеря и две купички. Хапнете здравословна закуска, обяд или вечеря в красиви Disney съдове за цялото семейство.

Пазарувайте в BILLA между 18 юли 2019г. и 21 август 2019г. и за всяка покупка от 10лв. ще получите 1 промо точка. Събраните промо точки можете да използвате до 28.08.2019г включително или до изчерпване на количествата.

Събирайте точки и вземете до 70% отстъпка от цената на оригиналния Disney комплект!

Програмата представлява вид промоция, която дава възможност на лоялни клиенти на БИЛЛА да закупят продукти с марка „Дисни“ с отстъпка до 70% oт редовната продажна цена на продуктите срещу представяне на колекционерска карта, попълнена с необходимия брой промо точки.

Промо точки могат да бъдат получени при направена покупка в магазини BILLA на минимална стойност 10 лв. в периода от 18.07.2019 г.  до 21.08.2019 г.  включително. За всеки 10 лв. от покупката клиентът получава 1 промо точка. Колекционерските карти се предоставят безплатно във всеки магазин BILLA.

Срещу 10 промо точки в колекционерската карта можете да закупите с отстъпка от редовната цена следните продукти с марка „Дисни“:

    Комплект 2бр. стъклени чаши (250мл.)
    Комплект 2бр. порцеланови чаши (350мл.)
    Комплект 2бр. порцеланови купички (14см.)
    Комплект 2бр. порцеланови чинии (20см.)
    Комплект 2бр. порцеланови чинии (27см.)

Подробна информация за всеки продукт (цена, основни характеристики и др.) е представена на интернет страницата www.billa.bg, в магазините BILLA, както и в маркетинговите материали на Програмата. Обявените цени са с включен ДДС.

Извън условията на Програмата, всеки продукт може да бъде закупен свободно на обявената редовна продажна цена.

Промо точки се получават непосредствено при заплащане на покупката на касата на съответния BILLA магазин. Представен след покупка касов бон за извършена покупка не дава право на клиента да получи промо точки. Промо точките не могат да се заменят, важат само в рамките на Програмата и нямат паричен еквивалент. Промо точките се считат за валидни само ако са получени при направена покупка в магазини BILLA в периода от 18.07.2019 г. до 21.08.2019 г.. включително.

БИЛЛА не гарантира наличността на продуктите по време на Програмата. Количествата продукти са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти временно да не са налични във всички магазини BILLA или да бъдат окончателно изчерпани. В тези случаи БИЛЛА по подходящ начин информира клиентите за деня на следваща доставка на съответните продукти, ако такава е планирана. БИЛЛА не носи отговорност към клиенти, които не са могли да закупят продукт точно в желания от тях ден и час, както и при изчерпване на количествата на продуктите от Програмата.

В случай на продължителна липса на наличности от продукти, БИЛЛА си запазва правото да продължи срока на Програмата, за да даде възможност на клиентите, събрали промо точки да закупят желаните от тях продукти. Клиентите ще бъдат своевременно информирани за това по подходящ начин.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара