Спечелете уикенд в Бялата Лагуна и кошници с подаръци


Играта е приключила!

Печеливши:
Десислава Павлова от София печели кошница
Валентина Панайотова от Искър печели кошница
Красимира Панайотова от Варна печели кошница
Деян Йовков от Велико Търново печели кошница
Яна Станкова от Пловдив печели кошница
Гергана Великова от Варна печели кошница
Красимир Милев от Девня печели кошница
Николай Стефанов от Елена печели кошница
Татяна Йовчева от Пазарджик печели кошница
Нели Балабанова от Перник печели уикенд за двама в "Бялата Лагуна"Бялата Лагуна и БГ Радио ви предоставят уникалната възможност да посетите ваканционното селище. Включи се в играта от 24 юни до 5 юли като отговориш правилно на въпросите и можете да спечелиш уикенд за двама във ваканционно селище "Бялата Лагуна"!

Всяка вечер след 18:00 часа в Любими песни за любими хора ще теглим с томбола името на един от всички отговорили правилно на въпроса за деня, който ще получи награда кошницa с продукти от собствено производство на „Албена“ – вино, натурален сок, сладко, мед. Имената на печелившите ще бъдат обявени в ефир и тук.

Голямата награда ще изтеглим на 5 юли (петък) - уикенд за двама в "Бялата Лагуна"!

Ваканционно селище "Бялата Лагуна" е разположено между градовете Балчик и Каварна, на красив залив на Черно море сред живописни крайбрежни хълмове, с невероятна гледка към водите на Черно море. Неповторимата природа, тишината и спокойствието заобикалят това невероятно място. В непосредствена близост се намират Балчик Тузла, известен със своя лечебен център за лечебна кал, и голф курорт "Тракийски скали".

Краен срок - 5 юли 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара