Спечелете тротинетка от Lidl по случай 1 юни


Краен срок - 3 юни 2019

Пораснали или не - децата са царете на днешния ден! 👑🎉А какво е празник без подарък?

Напиши ни в коментар коя е любимата ти детска игра и можеш да спечелиш тази супер яка тротинетка, с която да откриваш верния път към сладоледа! 🍦 Или да я подариш на своето хлапе. 🎈🎁

Победителя, изтеглен на случаен принцип, обявяваме в понеделник, 3 юни, в 14:30.

За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указан начин.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 18 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл igra@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде  данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка), ако наградата е материална.
Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Закон за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта. Разходите по доставка на награди се поемат от Организатора. Участникът може да направи справка за възможните разходи за Интернет свързаност и цените за ползване на определен трафик, като се свърже със своя мобилен или Интернет оператор и потърси информация за използвания от него абонаментен план.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара