Спечелете пътуване до екзотична Кападокия с любим човек


Краен срок - 30 юни 2019

🎉 Време е за незабравимото пътуване "Полети с Pandora" ✈️

Заповядай в нашите магазини, открий магичните памукови облаци☁️ и разбери как може да участваш в томболата, в която един от Вас ще спечели пътуване до екзотична Кападокия с любим човек ⛰

За повече информация и Условия заповядайте в :
📍Mall of Sofia, Paradise Center, Serdika Center, Sofia Ring Mall, The Mall, Pandora Center;
📍Mall Plovdiv, Markovo Tepe;
📍 Galleria Stara Zagora
📍 Galleria Burgas, Burgas Plaza
📍 Grand Mall Varna
📍 Mall Veliko Tarnovo
📍 Mall Rousse

В Томболата имат право да участват всички физически лица, навършили осемнадесет години, с изключение на работниците и служителите на “Юнилин” ООД и техните семейства /съпрузи, деца и родители/, както и работниците и служителите на Организатора и техните
семейства.

​Всеки закупил поне един продукт от някой от изброените в т. 3.1. търговски обекти с марка Pandora в рамките на промоционалния период, посочен в раздел IV, на стойност поне ​49 (четиридесет и девет)​ лeва, на една касова бележка, има право да участва.

​Процедурата за участие се осъществява в следните стъпки:
1. За да участва в Томболата, Участникът следва да попълни специалния талон, който ще му бъде предоставен от продавач - консултанта в съответния търговски обект на Pandora, измежду описаните в т. 3.1.
2. В талона Участникът попълва трите си имена, телефонен номер, имейл адрес и кода на касовата бележка, с която е закупил продукт на Pandora, който според условията на настоящите правила му дава право да участва в Томболата. Отделно от въвеждането на посочените данни, се изисква и приемане от страна на Участника на настоящите Правила и условия и Политиката за защита на личните данни по отношение на тях.
3. Талонът се пуска собственоръчно от Участника в специално пригодена за това урна във всеки от търговските обекти по т. 3.1.

Регистрирайки се за участие в томболата, чрез попълване на талона, Участникът въвежда кода на касовата бележка, която доказва закупуването на продукт Pandora на стойност поне 49 (четиридесет и девет) лева, което закупуване се е случило в промоционалния период. Ако Участникът желае да участва в Томболата повече от веднъж, това е допустимо с регистрацията на съответния брой касови бележки, всяка от които доказва закупуването на поне един продукт Pandora на стойност поне 49 (четиридесет и девет) лева. Един и същ код на касова бележка може да бъде регистриран само веднъж.

​Не се допуска, участници, които са направили покупка, за която е издадена една касова бележка, да искат касовата им бележка да бъде сконтирана/анулирана и на нейно място да им бъдат издадени повече касови бележки. Участниците следва да преценят дали искат една или повече касови бележки за съответните продукти, преди да бъде издаден фискалният бон. Търговските обекти, в които се провежда Томболата, си запазват правото да отказват анулиране на фискален бон, в случай че такова искане е направено след неговото издаване, само с цел получаване на възможност за участие с повече талони.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Томболата е:
Четиридневна екскурзия за двама до Кападокия, Турция, включваща: Самолетни билети за двама с чартър София - Кападокия - София, медицинска застраховка за пътуване за двама души с покритие на стойност от 5 000.00 (пет хиляди) евро, трансфер - летище - хотел / хотел - летище, настаняване в хотел 4 (четири) звезди за три нощувки, със осигурени закуски.

​Наградата се присъжда на случаен принцип, чрез томбола, в която се тегли печелившият участник от всички, регистрирани в рамките на промоционалния период, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се организира на 05 юли 2019г. Печелившият ще бъде информиран по ​имейл или телефон​ за спечелената от него награда.

Освен печеливш, ще бъдат изтеглени и 5 (пет) резерви, в случай че: i) Спечелилият не може да докаже участието си с предоставяне на регистрираната касова бележка; ii) Организаторът не може да се свърже със Спечелилия; iii) Спечелилият не може да се възползва от наградата в периода, в който ще се организира или iv) Спечелилият откаже наградата в рамките на една седмица след като е бил изтеглен.

​Наградата се връчва във вида, в който е обявена, лично на печелившото лице под формата на ваучер от туроператора – организатор на екскурзията. Не може да се заменя с друга награда, да се преотстъпва, да се предоставя паричната й равностойност или да се променят характеристиките и параметрите й.

​Запазването и предоставянето на касовата бележка от лицето попълнило талона е задължително условие за получаване на наградата.

При връчване на наградата, печелившото лице трябва да удостовери самоличността си чрез идентифициране с лична карта или друг официален документ за самоличност, както и да представи касовия бон с печелившия код. Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Томболата, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. ​Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и Общ регламент относно защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).

След удостоверяване на самоличността и представяне на касовия бон, печелившият получава ваучер за туристическа услуга от лицензиран туристически оператор, организиращ детайлите по изпълнението на наградата: фирма „Планет” ЕООД с лиценз за ТУРОПЕРАТОР No 01045/18.03.1999г, с подробно описание на наградата. За да се възползва от наградата, печелившият следва да подпише договор с туроператора – организатор на екскурзията. Печелившият носи отговорност за валидността на личните си документи, в това число - задграничен паспорт, който не изтича до 6 (шест) месеца от датата на периода на пътуването. В случай че придружителят на печелившия е непълнолетен български гражданин, следва да се представят нотариално заверени декларации от родителите. Разходите по ползване на наградата, в това число, но не само изпращане на необходими документи до туроператора с куриер, пътуване от провинцията до София, с цел отпътуване за Турция и други са за сметка на печелившия. Печелившият следва да се информира за общите условия на туроператора – организатор на екскурзията. Организаторът на играта не е страна в отношенията между туроператора и печелившия и не носи отговорност за самото предоставяне на услугите от страна на туроператора.

Печелившият следва сам да провери условията за пътуване на територията на Република Турция и да подготви необходимите документи, които са му необходими във връзка с пътуването.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара