Спечелете ваканция в една от шестте топ дестинации на Черноморието


Краен срок - 2 август 2019

N-JOY Summer се завръща!

Това лято пий първото си кафе на плажа с Инспектор N-JOY, събирай тен край басейна от 10 до 2 с Нейа и бъди приятно разсеян всеки делничен следобед с Деси!

Не пропускай да станеш част от новото издание на N-JOY Summer!

Зареди с ваканционно настроение на живо с водещите на радио N-JOY!

Включи се в играта, в която може да спечелиш ваканция в една от шестте топ дестинации на турнето N-JOY Summer 2019!

Слагаме началото на турнето на 24 юни с Инспектор N-JOY в мобилното студио, удобно разположено край басейните и плажовете на ваканционно селище "Санта Марина", Созопол.

В следващите седмици мобилното студио на радио N-JOY ще бъде в Добринище, Кранево, Банско, Поморие и Велинград.

Първият домакин на N-JOY Summer 2019 е ваканционно селище "Санта Марина", край Созопол. То се състои от общо 80 триетажни и четириетажни вили с над 1 300 апартамента с различни размери и предоставя широка гама от услуги и развлечения. 70% от площта на Санта Марина от около 110 000 кв.м e посветенa на градините, парковите алеи, паркингите и обслужващите обекти.

На разположение на гостите са 2 плажa, 5 плувни басейна, 5 детски басейна, слънчеви тераси, рецепция, 4 тематични ресторанта, детски кът и анимационна програма на три езика, 2 супермаркетa, 3 пул бара, кафе-сладкарница, различни магазини, 2 Уелнес центърa и фризьорски салон, медицински център, тенис център с 8 тенис корта, игрище за футбол, перално и химическо чистене, вътрешен транспорт с електрически автобуси, влакче от/до Созопол, Смокиня и Каваци и др.

Ако искаш да спечелиш почивка за двама във ваканционно селище "Санта Марина", не губи време! Отговори на въпроса и сподели коя е любимата ти забележителност.

Въпрос:

От къде излъчва мобилното студио в на радио N-JOY в седмицата от 24 до 28 юни? Коя е любимата ти забележителност в района, в който се намира комплексът?

Името на късметлията ще бъде обявено в ефира на радио N-JOY в петък (28 юни), между 18:00 и 19:00 ч.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара