Спечелете билети за EXIT Сърбия, слушалки и колонки Sony


Краен срок - 16 юни 2019

Участник в Играта може да бъде само физическо лице, навършило 18 (осемнадесет) години, което е дееспособно.

Участието в играта е обвързано с покупка на бутилка водка Smirnoff 700ml или 1L от видовете „Red No. 21“, „Black No. 55“, „Green Apple” или „Vanilla”.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всеки участник трябва:
- да се запознае и да приеме Официалните условия на Играта;
- да закупи бутилка водка Smirnoff 700ml или 1L от видовете „Red No. 21“, „Black No. 55“, „Green Apple” или „Vanilla”;

Бутилката от посочените продукти може да бъде закупена от магазинната мрежа в страната или от заведения, които участват в играта.

При покупка на продукта от заведение, което участва в играта, ще ви бъде предоставена специална скреч карта.
- да участва в играта, като изпрати на лично съобщение във Facebook страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria датата и часа на касовата бележка или кода от скреч картата си;
- изпратената касова бележка на лично съобщение трябва да бъде четлива. Участници, изпратили снимки, на които не се виждат ясно датата и часа на покупката нямат право да участват в играта.
- касовата бележка или скреч каратата трябва да се пазят до приключване на играта, тъй като се представят при получаването на наградата.

Всеки участник, закупил бутилка водка Smirnoff 700ml или 1L от видовете „Red No. 21“, „Black No. 55“, „Green Apple” или „Vanilla” и изпратил кода от скреч картата си или датата и часа на касовата си бележка, участва в томбола, която ще се проведе на 10.06.2019 г. и 17.06.2019 г. и в която ще бъдат изтеглени печелившите участници за следните награди (голямата награда 3 х двоен билет за фестивала EXIT ще бъде изтеглена по време на последната томбола):

    Двоен билет за музикалния фестивал EXIT в Сърбия с включени разходи за транспорт и нощувки – 3 бр.
    Bluetooth слушалки Sony – 10 бр.
    Bluetooth колонка Sony – 10 бр.

Всички печеливши участници за наградите, описани в т.6.1, ще бъдат обявени всеки четвъртък с пост във Facebook страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria в периода 30.05. – 16.06.2019 г. на играта.

Участниците , спечелили НАГРАДИ от играта, ще бъдат обявени с първата буква на първото си име и второ име във Facebook страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria

Един участник може да спечели само едиин вид и то само един брой от съответния вид награда, от описаните в т.6.1.

Организаторите на Играта обявяват победителите, спечелили наградите в специални публикации на страницата https://www.facebook.com/smirnoffbulgaria.

Организаторите поемат ангажимент да уведомят публично всеки един от победителите. Публично се счита постът, публикува във Facebook канала на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Победителят, в случай че желае да получи спечелената награда, поема ангажимент да се свърже с Организаторите след публичното си уведомяване и да предостави своите данни за контакт, както и друга необходима информация за получаване на награда.

След публикуването на името на победителя, в 15-дневен срок, Победителят трябва да се свърже с Организаторите на посочените телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Ако Победителят не се свърже с Организаторите в рамките на 15 дни, губи правото да получи своята награда и Организаторите имат право да изберат друг участник, който да получи наградата.

Наградите се предават лично или чрез куриерска фирма (ако участникът избере този начин за получаване на наградата) на спечелилите участници в срок от три седмици след предоставяне на      необходимата контактна информация от Победителя на Организаторите.

При получаване на наградите, Победителите се идентифицират с лична карта.

За да получат наградите си, Победителите се съгласяват да предоставят следните данни на Организаторите:
        Адрес (в случай на избрана опция за доставка чрез куриер)
        Три имена
        Телефон за връзка
        И-мейл адрес

Касова бележка или скреч карта, чиито номер съответства на изтегления печеливш и ясно показва, че е закупен продукт от изброените в 6.1

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара