Спечелете уикенд във Велинград и още 100 награди


Краен срок - 12 август 2019


ПРОМОЦИЯ WAYA 2 GO

Добавихме към опаковката на нашите пробиотични капсули WAYA  скреч eтикет, под който има код. Кодът може да се регистрира на www.waya.bg и да се участва за 1 от 101 награди! :

    90 x плажни чанти
    10 x куфара
    1 x СПА УИКЕНД за двама във Велинград

Препоръчително е пробиотиците да бъдат част от всяка аптечка, когато сте на път или почивка…!

Пробиотиците WAYA съдържат пробиотичната култура Lactobacillus rhamnosus GG, която естествено присъства в нашите черва и е най-изследваният пробиотичен щам в света. Пробиотиците са живи организми и са чувствителни при преминаването си през киселата среда на храносмилателната система, така че те трябва да бъдат адекватно защитени. Пробиотичният щам в продуктите на WAYA® е технологично защитен с процес на микрокапсулиране, което му позволява да има до 5 пъти по-висока степен на оцеляване в сравнение с други пробиотици, които не са микрокапсулирани. Пробиотиците WAYA благоприятно влияят на храносмилането ни.

Концентрацията на пробиотичната култура във WAYA се гарантира посредством високотехнологичното производство и постоянна проверка на качеството.

Участвайте в нашата игра за 101 награди!

Победителите от всички участници ще бъдат изтеглени на:

    1 юни ( 30 плажни чанти и 3 куфара)
    1 юли ( 30 плажни чанти и 3 куфара)
    1 август ( 30 плажни чанти и 4 куфара)
    13 август ( теглене на голямата награда: СПА УИКЕНД за двама във Велинград – участват всички регистрирани кодове от началото на играта)

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара