Спечелете телевизор Samsung UE50NU7022


Краен срок - 26 май 2019

Познайте филма и спечелете телевизор + още готини награди! 📺

Играта ще се развие в две части, като в първата Валерия ни пренася в един по-женски и романтичен свят, част от филмовия пакет Maxi. Ако още не може да се досетите кой е филмът, подсказката ви очаква тук: https://www.vivacom.bg/bg/tv/ceni-i-oferti/maxi

За да участвате в томболата за награда, включете се и във втората част на играта, която ще качим скоро тук. Следете ни за повече информация! 🤩 Ще изтеглим 6 победители на 27-ми май.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК.

В периода на провеждане на играта, Организаторът ще публикува 2 видеоклипа, в които героите ще обяснят с жестове и мимики заглавията на филми, налични за VIVACOM Интерактивна телевизия - филмов пакет MAXI.

За да е валидно участието в играта, участникът трябва да познае заглавията и на двата филма, обяснени с жестове в публикуваните видеа, и да напише заглавието на филма в коментар под всяко едно.

Всеки участник има право да участва с по един коментар под всяко едно от двете публикувани видеа.

Организаторът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, както и в случаи, че има нарушени авторски права от участник в Играта, използвал и публикувал чужд коментар.
Всеки участник в настоящата игра носи отговорност при публикуване на своя коментар за спазването и ненарушаване на правилата на играта.
С публикуването на коментар за участие в играта всеки потребител декларира и гарантира, че същият е личен авторски и се съгласява той да бъде използван за целите на настоящата игра.

Награди:
· 1 бр. телевизор Samsung UE50NU7022
· 5 бр. брандирани раници с логото на VIVACOM

Печелившите участници се определят на томболен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook. Техните имена ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име във Facebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook в периода 27-28.05.2019, като коментар под първата публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните свои лични данни: три имена и телефон за връзка, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Печелившият следва да посочи и адрес на офис на куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД, в който желае да бъде доставена наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш.
Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата.

Ако спечелилият голямата награда – телевизор Samsung UE50NU7022 е от град, в който Организаторът има магазин, наградата ще му бъде връчена лично на място в магазина. С изрично съгласие от страна на спечелилият (попълване на декларация) на официалната интернет страница  www.vivacom.bg и официалните профили на VIVACOM в социалните мрежи ще се публикуват неговите имена, град и снимки с голямата награда с цел прозрачност и популяризиране на организираната игра.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда.

Организаторът ще предостави наградата на печелившия в посечен от него офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД. При получаване на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността му. Документът за удостоверяване на самоличността няма да бъде копиран и/или сканиран. В случай че непълнолетен участник спечели награда от играта, то за получаването на наградата се изисква разрешението от негов родител или настойник.

При получаване на наградата, в случай, че същата е на стойност над 100.00 лв., печелившият следва да попълни в 2 екземпляра издаден от БТК документ с цел  изпълняване от страна на БТК задълженията по Закона за данъците върху доходите на физическите лица.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара