Спечелете релаксиращ СПА уикенд в Старосел


Краен срок - 31 май 2019

Освободете ума си с релаксиращ СПА уикенд!

Какво по-хубаво от това да се отпуснете от ежедневието си и да се насладите на релаксиращо СПА изживяване на прекрасно място? Ние бихме искали да подарим това удоволствие на една от вас, като предоставим приказен СПА уикенд за двама, осигурен от Kомплекс за винен и СПА туризъм „Старосел“.

Ето какво трябва да направите, за да се включите в нашата томбола:

    Купете минимум два козметични продукта HiPP Babysanft.
    В кампанията не участват мокри кърпи HiPP Babysanft.
    Изпратете ни снимка на касовата бележка за направената от Вас покупка до 31.05.2019 г. на адрес office@hipp.bg Молим, в мейла да посочите и своите две имена, телефон за връзка и адрес.
    Настройте се на релаксираща вълна!

Имената на печелившите ще обявим във Facebook страницата ни.

Наградният фонд на Играта се изразява във ваучер за хотелско настаняване за двама в Комплекс за винен и СПА тузизъм „Старосел“ в гр. Старосел. Ваучерът е за две нощувки в стая „Комфорт“ с включени закуски. Ваучерът е валиден 1 година от датата на спечелването му.

Играта обхваща всички търговски обекти на територията на Република България

Участниците в Играта трябва да съхранят регистрираните касови бележки.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ

Да включват покупки, реализирани в рамките на периода на Играта.
Да свидетелстват за едновременна покупка на минимум 2 HiPP Babysanft продукта. HiPP Babysanft мокри кърпи НЕ отговарят на условията на Играта.

Организаторът поема ангажимент да уведоми печелившия публично и лично. Публично се счита съобщението във Фейсбук страницата и на сайта на HiPP България. Лично се счита личен имейл на адрес или телефонно обаждане на номера, посочен от потребителя при регистрация в Играта. Имената на печелившия ще бъдат обявени до 07.06.2019 г. на стената на Фейсбук страницата www.facebook.com/HiPP.bg/ и на сайта на HiPP България: www.hipp.bg . Печелившият ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията за Играта. Един участник може да спечели само една награда.

- При получаване на наградата, Спечелилите се идентифицират с лична карта.

- Организаторът не носи отговорност за участник, предоставил невалиден имейл за контакт или грешни и неточни имена.

- Организаторът няма задължението да осъществява кореспонденция, свързана с непечелившите участници.

- Връчването на наградите може да бъде публично събитие. С участието си в Играта, участниците дават изричното си съгласие, в случай, че спечелят награда, техните имена и снимка да станат публични и използвани в аудио, фото или видео материал от Организатора на Играта без заплащане на хонорар. Спечелилият наградата се съгласява, че ще подпише писмена декларация за горното.

- Наградата се предаваа само, ако спечелилият участник отговаря на изискванията в Правилата за участие.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара