Спечелете рокли, бански, комплекти и ваучери от известни модни марки


Краен срок - 14 юни 2019

Юни ухае на свежа мода и награди!

Включи своята модна интуиция.  Savex 4 Fashion е нов и свеж пролетен on-line конкурс за най-харесван български моден бранд. Ако искаш да изразиш своята подкрепа за любим дизайнер, дай своя глас! С едно “click” на бутона, можеш да донесеш популярност на любимия си дизайнер, а за себе си можеш да спечелиш една от модните награди, предоставена от дизайнерите!

Избери своя любим български бранд. Можеш да гласуваш за максимум 5 бранда и да ни предложиш бранд, който сме пропуснали.

Участието в Играта не е обвързано със закупуването/използването на продукт или услуга на Фикосота ООД.

За целите на Играта  във Instagram и You Tube инфлуенсъри, с който Организатора има договорни отношения ще публикуват постове и стори с който приканват тeхните последователи да се включат в Играта.

За да се включи в Играта, участникът трябва да влезе в сайта на Играта www.safex4fashion.bg, да въведе валиден адрес на електронната си поща и да гласува за посочените модни марки. Всеки, който гласува успешно, ще се счита за участник в Играта.

Потребители, гласували, след изтичане на срока на играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

Играта е разделена на 2 етапа.

    Етап 1: от 18.05.2019 до 28.05.2019
    Етап 2: от 04.06.2019 до 14.06.2019

Всеки участник има право да участва с гласуване за до 5 модни марки  за етап 1, и за 1 модна марка по време на етап 2 и само регистрирайки се с един валиден адрес на електронната си поща.

Всеки участник има право да спечели само 1 награда.

Участника има възможност, предоставена в страницата на Играта, да предложи на Организатора да включи друга модна марка, която не присъства в първоначалния списък на Играта. Във всеки случай Oрганизатора има право да откаже включването на новопредложените марки.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта е

    1 бр. рокля предоставена от Aakasha
    1 бр. пола предоставена от Verne
    1 бр. рокля предоставена от Muse Shop
    1 бр. рокля предоставена от Maria Queen Maria
    1 бр. рокля предоставена от Vintage Summer
    1 бр. чанта предоставена от Vintage Summer
    1 бр. детска рокля предоставена от Ние с Ния
    1 бр. детски момчешки комплект предоставена от Ние с Ния
    1 бр. бански предоставена от Paramidonna
    1 бр. рокля предоставена от Dizi
    1 бр. рокля предоставена от NIXA
    1 бр. рокля предоставена от Maison Tina
    1 бр. рокля и т-shirt предоставена от FEDE
    1 бр. Сертификат за 100 лв за покупка в магазина Credo
    1 бр.блуза предоставена от Cliche
    1 бр. рокля предоставена от Pult
    1 бр. комплект Ривалди  предоставен от Laleto
    1 бр комплект топ и къси панталони предоставени от Bijouvzaro

След изтичане на срокa на Играта, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 18 печеливши, които ще спечелят по 1 бр. от наградите, описани в т.7.1

Печелившите ще бъдат уведомени на адреса на електронната си поща, въведен преди гласуването за спечелената награда до 20.06.2019 Ако в срок от 5 дни след изпращането на уведомителното съобщение печелившият не върне обратно съобщение, че приема наградата, то той се счита за отпаднал от играта и организатора избира на лотариен принцип нов печеливш за непотърсената награда.

Наградата се връчва във вида, в който е обявена, лично на печелившото лице. Не може да се заменя с друга награда, да се преотстъпва или да се предоставя паричната й равностойност.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата, като ги изпрати на лично съобщение до следния адрес на електронна поща hi@sundaymedia.co. При връчване на наградата, печелившото лице трябва да удостовери самоличността си чрез идентифициране с лична карта или друг документ за самоличност.

Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Играта за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда, както и за издаване на служебна бележка за получения облагаем доход. Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, в срок от 10 (десет) работни дни след обявяването му и потвърждение на адрес за доставка. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции. При доствка на наградата, печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 езкемпляра за удостоверяване получаване на наградата и да разпише издадените по образец служебна бележка и сметка за изплатени суми /цитирани в т.12/.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара