Спечелете маслен портрет по поръчка


Краен срок - 24 май 2019

🎁 СПЕЧЕЛИ МАСЛЕН ПОРТРЕТ ПО ПОРЪЧКА!

Ето я и новата ни игра за празниците! Мечтаете ли да окачите на стената свой портрет? Или може би искате да зарадвате любим човек с портрет по поръчка? Ние ще сбъднем желанието ви – един от вас ще спечели уникален портрет с маслени бои – стойностна картина, която ще остане скъп спомен за поколения напред!

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
🍀 ХАРЕСАЙТЕ страницата Nevena Poshtarova Art.
🍀 СПОДЕЛЕТЕ публикацията на играта във вашия профил, така че да е публично достъпна.
🍀 КОМЕНТИРАЙТЕ под снимката с пореден номер на участие или коментар кого бихте желали да зарадвате с портрета.

🎁НАГРАДА: индивидуален портрет по снимка, изпълнен с професионални маслени бои върху памучно платно на дървена подрамка с размер 30 х 24 см.

На 24 май 2019г. ще бъде избран един от всички участници на случаен принцип. След като получим подходящи снимки за портрета, той ще бъде изработен в рамките на 30 дни и доставен до победителя с безплатна доставка.

🎁 И още един бонус – всички участници в играта получават празничен код за отстъпка в размер на 20% за поръчка на портрет или покупка на готова картина от галерията на Невена Пощарова - https://nevenaposhtarova.com/shop/

Код за отстъпка: GAME2019 - важи до 31 май 2019г. за всички налични картини, които не са в промоция и портрети по поръчка.

С участието си, всеки участник декларира, че е съгласен името му и кадри от връчването на наградата да бъдат излъчени публично в края на играта, а предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда.

Желаем успех на всички! 🍀


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара