Спечелете детска гривна талисман от Goto Jewellery and Diamonds


Краен срок - 1 юни 2019

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ! 🎁

Искаш ли някоя от пъстрите гривни да бъде талисман за късмет на твоето дете? ❤️�Лесно е! Напиши с #хаштаг елементът, който сте избрали и посланието, с което ще го обвържете.

На 1 юни един от най-оригиналните отговори ще спечели гривна с избрания символ за късмет, а възможността за видео послания към бижуто ще запечата радостта от първата малка победа.😍
Goto Jewellery and Diamonds и Списание "9 месеца" ти дават уникалната възможност да спечелиш бижу от най-харесваната детска колекция на leBebé, която описва пъстрото и изпълнено с красиви мигове детство.

⚠️NB! Играта е активна и в Instagram на следния линк: https://www.instagram.com/p/Bx9rLiyp3oP/

Победителят ще бъде избран на случаен принцип от всички участници и в двете социални мрежи!

Състезават се само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите "Общи условия и правила на играта" няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е дал своя отговор.

Победителят е 1 (един), избран на случаен принцип, спазил условията на играта и оставил отговор под публикацията. Името му ще бъде публикувано на стената на фейсбук страницата на Списание "9 месеца" (https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/) на 1.06.2019 г. в 10:00 часа. Ако видите своето име, ви молим да ни изпратите лично съобщение във фейсбук, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

Наградата е 1 бр. гривна с талисман от детската колекция на leBebé, осигурена от Goto Jewellery and Diamonds.

Желаем ви успех! 🎁


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара