Спечелете награди от филма 'Проклятието на плачещата жена'


Краен срок - 21 април 2019

Една латиноамериканска легедна ще ви ужаси.

Преди да се появят филмите на ужасите, средството за предизвикване на страх са фолклорните легенди. И докато най-добрите легенди се помнят и до днес, малко от тях могат да се сравняват с въздействието на Ла Йорона.

Майка, презирана жена, убийца, легенда… тя е плачещата жена, която дебне от реките и водните източници, чака в мрака да те отвлече, ако си непослушен или още не си легнал. И последното, което ще чуеш, е нейният преследващ вик.„Проклятието на плачещата жена“ ще вилнее в киносалоните от 19 април, разпространява Александра Филмс, а ние ще раздадем награди.

За да участвате споделете с нас – Кой е любимият ви филм на ужасите?

Награди:
– тениска „Проклятието на плачещата жена“ – 2 бр.
– дамска туника „Проклятието на плачещата жена“ – 2 бр.
– платнена чанта „Проклятието на плачещата жена“ – 2 бр.

Наградите са осигурени от Александра Филмс.
Наградите не могат да бъдат заменени за тяхната парична стойност.

Наградите ще бъдат изтеглени и обявени на 23.04.2019г.

Организаторът ще се свърже със спечелилите чрез техните e-mail адреси. В случай, че връзката не може да се осъществи до 28.04.2019г., победителят губи наградата. На негово място ще бъде изтеглен и обявен нов.

Всички награди, ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия адрес, за сметка на организаторите.

Всички участници се съгласяват и да предоставят малкото си име и e-mail адрес, за целите на играта и са наясно, че те ще бъдат използвани от www.cineboom.eu в момента на теглене на жребия за определяне на победителя.

Всеки регистрирал потвърждава, че е съгласен да получи уведомителен мейл от cineboom.eu в случай, че той бъде избран за победител.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара