Спечелете колелета, флаш памет и продукти на Jamieson


Краен срок - 31 май 2019

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка на поне един продукт на марката Jamieson по техен избор.

При покупка на поне един продукт на марката Jamieson по негов избор, участникът следва да попълни име, фамилия и телефон за контакт на регистрационната бланка, налична в интернет, на адрес http://igra.jamieson.bg/, и да въведе обозначения код от касовата бележката за покупката в съответстващото поле. Една касова бележка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка е обозначена покупка на един, или на повече от един продукт на марката Jamieson. Задължително е запазването на касовия бон, на който ясно да се вижда името на закупения продукт, до поискване от страна на организатора.

Наградите в играта са следните:

6 бр. колела Grand Canyon на марката DRAG, на стойност 449 лв. всяко

30 бр. Флаш памет 8 GB с уникална брандировка от марката Jamieson, на стойност 19 лв. всяка.

60 бр. продукти Мултивитамини за възрастни или Мултивитамини за деца на марката Jamieson, на стройност 30 лв. всеки. Всеки спечелил участник има възможност да избере дали да получи продукт Мултивитамини за възрастни или Мултивитамини за деца на марката Jamieson

Имената на печелившите участници ще бъдат теглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници в играта на 6 етапа.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в интернет, на адрес www.igra.jamieson.bg. Ще се свържем с всеки от спечелилите участници на посочения от него телефон.

Всяко лице, което е спечелило посочена по-горе награда, трябва да посочи удобен за него адрес за получаване на наградата си. Наградите се предоставят в рамките на периода 20.05.2019-20.06.2019г. Получаването на награда става чрез изпращането й по куриер, за сметка на организатора. Награди се доставят само в рамките на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочен адрес.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара