Спечелете преси за коса, сешоари, миксери, пасатори и още награди


Краен срок - 31 май 2019

Зимата вече е към своя край и пролетта чука на прага, а с нея и много светли и слънчеви празници. За да засили празничното, пролетно настроение,  CITYCASH стартира и своята нова пролетна промоция – Празници за всеки с подаръци от CITYCASH.  Неслучайно избраната дата за начало на кампанията е 1-ви март – прекрасният, голям, български празник Баба Марта.

Като, разбира се, всеки клиент на компанията ще получи и красива мартеничка, с която пожелаваме много здраве и късмет на всички наши клиенти и техните семейства.

Освен бързи заеми за покриване на непредвидени разходи и оказване на финансова помощ във всеки необходим момент, ние искаме да зарадваме нашите клиенти и с много подаръци, подходящи за предстоящите празници.

Всеки наш клиент, взел кредит през месеците март, април и май, ще участва в томбола за тематични подаръци, съобразени с празниците през съответния месец. 3 месеца х 100 награди! Точно така, CITYCASH ще зарадва цели 300 късметлии – каква сериозна кампания, с която ние ще се отблагодарим на клиентите ни за доверието в нас.

В края на всеки от 3-те месеца, CITYCASH ще раздава по 100 награди на печелившите клиенти, които ще бъдат обявени официално и на сайта на компанията.

През  март, известен като красивия женски месец, 100 наши клиента, ще спечелят сешоар или преса за коса за доброто настроение на дамите, като разбира сме помислили и за господата, които ще зарадваме с електрически винтоверт.

През април 100 късметлии ще спечелят миксер или гофретник, с които да приготвят вкусни сладки и козунаци за предстоящите великденски празници.

А през май, печелившите от томболата, ще се сдобият с пасатор, грил тиган или електрическа скара, които ще им помогнат да сготвят вкусни ястия за Гергьовден.

Ако се чудиш как да се справиш с непредвидените разходи и да си осигуриш весели празници – не се колебай да вземеш бърз кредит от CYTYCASH! Така, освен решение за финансовите проблеми, ще имаш възможността да получиш и чудесен подарък.

Пролетта идва, а с нея и Празници за всеки с подаръци от CITYCASH!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара