Спи на Dormeo и спечели 300 лева


Краен срок - 5 март 2019

СПЕЧЕЛИ 300 ЛВ

Кандидатствай за Мечтана работа в Dormeo®. Печели пари докато спиш. Бъди един от 8-те избрани!

Награди

Участие в заснемане на рекламни видео и фотоматериали за Организатора срещу парично възнаграждение за общо 8 Участника.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта, Участникът трябва да:

1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден e-mail адрес;

2. Да посети уеб страницата на Играта на адрес: https://www.dormeo.bg/rabotamechta;

3. Да се регистрира за участие в Играта по посочения уеб страницата начин.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой e-mail адрес.

След приключване на Играта, Организаторът в комисия от Управителя на „Студио Модерна - България“ ЕООД и избрани рекламни специалисти, ще разгледа всяка кандидатура на Участниците онлайн и по своя независима преценка, ще избере общо 8 Участника за заснемане на рекламните материали. Всеки печеливш Участник ще бъде поканен да се яви в посочен от Организатора магазин на Организатора между 09:00 ч. и 21:00 ч. на 15.03.2019 г. В рамките на 4 часа между 09:00 ч. и 21:00 ч. на 15.03.2019 г., Участникът, срещу еднократно възнаграждение от 300 лв. с ДДС, ще бъде поканен да спи в съответния търговски обект като Организаторът осигурява леглото, матрака, възглавниците и завивките. През цялото време на пребиваване в търговския обект, Участникът ще бъде заснеман чрез фото и видео техника с цел изработването на рекламни материали за продукти ДОРМЕО.

ЗАБЕЛЕЖКА: Организаторът самостоятелно и по своя преценка ще разпредели печелившите Участници в конкретен търговски обект, от участващите търговски обекти, а именно:

София, Ринг мол, м-н Дормео хоум;
София, бул. Н. Вапцаров, м-н Дормео;
Пловдив, мол Пловдив, м-н Топ Шоп;
Варна, Гранд мол, м-н  Топ Шоп;
Плевен, ул. Васил Левски 133, м-н Топ Шоп;
Сливен, бул. Цар Освободител, м-н Топ Шоп;
Велико Търново, ул. Независимост 3, м-н Топ Шоп;
Пазарджик, пл. Васил Левски 2, мол Пазарджик, м-н Топ Шоп.

Всеки от търговските обекти, избрани от Организатора, ще бъде отворен за посетители през цялото работно време на обекта на 15.03.2019 г. като по време на заснемането на рекламните материали в търговския обект ще бъдат допускани служители и посетители без ограничение.

Всички транспортни и други разходи, свързани с отиването до търговския обект и/или за подписване на договора за участие, както и за фактическото извършване на уговореното участие по заснемане на рекламните материали, са за сметка на Участниците.

Печелившите Участници ще бъдат обявени от Организатора на 12.03.2019 г. по следния начин: https://www.dormeo.bg/izbrani-v-igra-rabotamechta

След определяне и обявяване на печелившите Участници, Организаторът ще се свърже с тях на посочените в регистрационната форма координати и ще уточни с всеки от тях условията по провеждането на кампанията, сключването на договорите и изплащането на уговореното възнаграждение.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара