Кампания 'Бандата на свежите Stikeez' в Lidl


Краен срок - 31 март 2019

Свеж ум в хладно тяло! Това е мотото на новите Stikeez. Нашите 24-ма свежари са група авантюристи от Страната на храната – скокливи, смели и нетърпеливи. С идването на пролетта в родината им става все по-топло, а те искат да останат свежи възможно най-дълго. Затова и скачат дръзко в мисията на живота си – превземане на ледена крепост „Хладилника“! Опознай ги отблизо и им помогни да постигнат своята цел. Ще ги откриеш само и единствено в Lidl.

Събери Бандата на свежите Stikeez и се забавлявай!

Пазарувай в LIDL и за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон ще получиш 1 фигурка Stikeez подарък.

Например ако стойността на Вашия касов бон е 47 лева, ще получите 3 (три) фигурки Stikeez.
Фигурките Stikeez  са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Фигурките Stikeez ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Stikeez се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако фигурката Stikeez Ви се повтаря с вече полученa такaва, тя няма да може да бъде заменена с друга. Stikeez не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор. Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на фигурки Stikeez служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

Периодът на кампанията е от 04.03.2019 г. до 31.03.2019 г. или до изчерпване на количествата от фигурките Stikeez в магазините Lidl в България в рамките на този период.

В периода на кампанията бихте могли, ако желаете, да закупите допълнително и независимо от получаването на Stikeez, на стандартна цена:

Колекционерски албум на Stikeez – 4,99 лв .
Торбичка за съхранение на Stikeez  – 1,99 лв.

В цената на колекционерския албум и торбичката за съхранение не се включват фигурки Stikeez. Получаването на Stikeez не дава предимство при покупка на посочените артикули и не намалява цената им. Количествата на посочените артикули в магазините Lidl в България e ограничено и е възможно да се изчерпят още през първата седмица на кампанията.

В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара