Спечели билети за дестинация по избор от Qatar Airways и куфари от Samsonite


Краен срок - 12 март 2019

„Намери лятото със Samsonite и Qatar Airways” с медийната подкрепа на радио N-JOY. Играта, в която всеки печели!!!

Регистрирай се във формата, избери дестинацията, която искаш да спечелиш от сайта на Qatar Airways и участваш за една от седмичните ни награди. Всеки един може да спечели куфар Samsonite Base Boost, голямата ни награда куфар за екзотични пътешествия Samsonite Cosmolite или самолетни билети за двама за дестинация по избор от Qatar Airways. Всеки, регистрирал се в играта и записан за "Наръчник на Пътешественика", ще получи награда – промо-код, с намаление за самолетни билети от Qatar Airways за пътуване до края на годината, както и ще разбере за специалната ни оферта от Samsonite! 

Възползвайте се от актуалните промоции на https://www.qatarairways.com/bg-bg/homepage.html, а по-късно ще обявим период за промоционален код за намаления за всички участници в кампанията.

Тегленията на победителите ще бъдат извършени на следните дати: 26.02.2019г.; 05.03.2019г. и 12.03.2019г.. Последна регистрация ще може да бъде направена до 23:59 мин. на 11.03.2019 г.
Имената на победителите ще бъдат обявени на сайта www.samsonitebg.com и във Фейсбук страницата на Samsonite.

В настоящата игра можете да участвате с не повече от една регистрация за целия период. Един участник може да спечели само веднъж в периода на играта.

Всеки участник се съгласява да посочи своите имена, телефонен номер за връзка и имейл. Регистрации, неотговарящи на тези критерии, се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

Във всяка игра се допуска участието на един телефонен номер, който служи като идентификация за конкретен участник. Второ име, регистрирано със същия номер, се отстранява от играта и няма право да получи награда, дори да е било изтеглено по време на жребия.

В игри, свързани със законови възрастови ограничения, не се допускат за участие лица, ненавършили определената възраст. Участници, които не са посочили нужните данни, не участват в разпределението на наградите. Наградите се пазят за срок от 30 дни от датата на изтеглянето им. След този период печелившите губят правото си да ги получат.

Във всяка от игрите на А.Т.Г. Лайфстайл ООД един участник има право само на една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш в една и съща игра, губи правото да получи втората награда. В една игра участникът може да получи две награди, само ако в играта се разиграва и голяма награда.

В никоя от игрите не се допуска замяна на наградата за паричната й равностойност. Получаването на награди става само срещу документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара