Спечелете 50 комплекта с лъжичка и 2 кофички Nucrema


Краен срок - 14 февруари 2019

14 февруари – купидони, сърца, цветя. А, да. И стресът от това да избереш ресторант - най-често баш в последния момент. Когато всички останали двойки се опитват да направят същото. А всъщност дали е нужно?

Мъже, така или иначе забравихте да се организирате и сега, в тиха паника, се чудите как да го измислите. Прозвънявате ресторанти. В един резервациите са догоре, в друг – последната маса е точно до тоалетната. А това май не е най-романтичното. Спокойно – просто поканете половинката си тук. За да й подскажете, че и вкъщи ще ви е също толкова приятно заедно.

Жени, така или иначе сте толкова мили и добри, че просто ще поканите мъжете си в ей тоя event, за да им спестите агонията. И за да им покажете, че не е нужно да се престарават – достатъчно е само да си се съберете двамата вкъщи и да избягате от блъсканицата навън.

Това, което трябва да направиш, сигурно си го правил и преди. Просто цъкни going на event-а, а после си остани вкъщи. Покани и половинката си - така хем се съгласявате да прекарате една приятна вечер вкъщи заедно, хем играете за награда - един от 50 комплекта с лъжичка и 2 кофички Nucrema.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара