Спечелете 8 награди за 8-ми март


Краен срок - 7 март 2019

Наближава Международният ден на жената, а с него и традиционната музикална инициатива на радио POWER – „8 песни за 8-ми март”. И отново ще слушаме музика, но не каква да е, а специално подбраните хитове посветени на нейно величество Жената.

Слушай POWER радио и от 19 февруари до 7 март обърни внимание на хитовия микс-загадка, с който искаме да изпитаме твоите музикални познания.

Всеки ден, на 91.1Mhz за Бургас и региона, ще бъде излъчван специален музикален микс от 8 песни, посветени на жените и любовта. За да се включиш в играта, трябва да познаеш кои са изпълнителите и заглавията на включените в микса песни. Твоето предположение изпрати на igra@powerfm.bg, придруженo с името и телфонния си номер за контакт.

Нужно е да познаеш поне четири от осемте песни, за да участваш в томбола, която може да ти донесе някоя от нашите супер награди:

- 4 ваучера, всеки на стойност 100лв за семеен хотел „Звезда” – с.Съдиево;

- 2 бр. процедури за избелване на зъби от международен дентален център „My Smile”;

- 2 ваучера, всеки на стойност 20лв за поръчка на продукт от Валнътс – Енергия от ядки + безплатна доставка;

Можеш да участваш само с едно предположение до 7-ти март. На 8-ми март, в сутрешното шоу „Vitamin B”, ще разкриваме песните от музикалната ни загадка и ще теглим награди.

Готов ли си? Слушай POWER радио, разпознай  осмомартенския ни микс и грабни една от страхотните ни награди в играта „8 песни за 8-ми март”!

• • •

Валнътс е български производител  на тахани (смлени семена и ядки) и кремове от ядки (натурална и полезена алтернатива на течния шоколад, високо съдържание на ядки, 100% натурални). Фирмата предлага разнообразни вкусове, които са БЕЗ консерванти, оцветители, хидрогенирани мазнини и ГМО. Осъществява се собствен внос на повечето от суровините, като се подбира най-доброто качество ядки и семена от цял свят. Само така може да  се гарантира перфектно качество, наситен вкус и аромат във всяко едно бурканче „Енергия от ядки“. Фъстъците се набавят от Аржентина и Бразилия, сусамът е Нигерийски, лешникът – Грузински и Турски, бадемите пък пристигат от Калифорния.

Специално за слушателите на радио POWER от Валнътс – Енергия от ядки предоставят 15% отстъпка за онлайн поръчки до края на месец март. Нужно е само да въведете промо код RADIO при потвърждение на поръчката си от www.valnuts.bg.

• • •

Международен дентален център MYsmile е общ проект на д-р Магдалена Николова (България) и д-р Йоав Мазор (Израел). Понастоящем д-р Николова е собственик на дентална клиника Ем Дент гр. Шумен, а д-р Мазор е собственик на клиника MYsmile Тел Авив. Свързва ги любовта към ортодонтията, високите технологии и стремежът към усъвършенстване в професията.

В клиника MYsmile се предлага пълен набор от стоматологични услуги -  от стандартни манипулации, лечение и възстановяване и хирург до дизайн на усмивката и реконструкция на цялата челюст.

Тъй като д-р Мазор е международен лектор и консултант на GC ortho (Япония) и Adenta (Германия), клиника MYsmile е представителна клиника на на тези 2 марки в България. Клиниката също е сертифицирана от Voco (Германия), с което гарантира на пациентите си високо качество на използваните материали . Денталният център има амбицията и ресурса да бъде "сърцето" на Европа за високотехнологичната индивидуализирана ортодонтия.

Международна дентална клиника MYsmile се намирав Бургас, на ул.Вардар 26, ет.1 и 2 (зад БСУ). Повече за тях и запазване на час можете да направите на http://www.mysmile.bg

• • •

Семеен хотел „Звезда” е ситуиран между градовете Айтос и Бургас в малкото и китно село Съдиево. Тихо и спокойно селце богато на минерални извори. Място, където все още можем да чуем тишината, да наблюдаваме небосклон пълен със звезди, да чуем чуруликането на птичките. Място, където можем да вдишаме чистия селски въздух, сякаш се учим да дишаме отново.
Помните ли истински тъмната нощ, помните ли светулките, помните ли песента на щурците, помните ли млечния път… ето това ще ви покажат гостоприемните собственици на семеен хотел „Звезда”! Казваме ви го от личен опит ;-)

Хотел „Звезда” разполага с 10 стаи в хотелската част, с 4 еднофамилни вили, ресторант с голяма лятна градина с изглед към басейна, малка банкетна зала с камина, пещ за печене, уникален СПА център, външен басейн и външно джакузи с минерална вода, детски кът с поляна за игри.

Отсядането в семеен хотел „Звезда” е подходящо и за любителите на планинските преходи, лова и риболова. Попитайте за възможностите директно, като се свържете с хотела на http://www.hotelzvezda.net/


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара