Спечелете 8 вкусни торти от сладкарници "Неделя"


Краен срок - 28 февруари 2019

Както традицията повелява, рожденикът черпи. Затова сме ти подготвили неустоими изненади – 8 вкусни торти от сладкарници „Неделя“, с които да подсладиш дните си.

За да си сред късметлиите, които ще празнуват с нас и този месец, трябва само да се регистрираш в кратката форма, която ще откриеш на началната ни страница, между 11 и 28 февруари.

Любимият десерт, с който да се поглезиш по случай празника на Кеш Кредит, е на една хапка разстояние. Не го изпускай, а се регистрирай за участие СЕГА!

Кампанията се реализира на официалния сайт на ОРГАНИЗАТОРА – www.cashcredit.bg. Комуникацията се извършва на официалния сайт на ОРГАНИЗАТОРА, както и във Facebook. Кампанията се организира и провежда на цялата територия на Република България.

Право на участие В Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на професионално заетите с Кампанията лица, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица.

В периода на Кампанията, след изтичането на всяка една от календарните седмици, 8 от всички потребители, регистрирали се в кратката форма, излизаща като поп-ъп реклама на началната страница на уебсайта на компанията, може да спечели 1 от наградите.

Печелившите участници се определят на случаен принцип в присъствието на комисия. Това се случва след последния ден от определения период на Кампанията. В Кампанията участват всички потребители, регистрирали се в кратката форма, излизаща като поп-ъп реклама на началната страница на уебсайта на компанията, през съответния период на Кампанията.


Печелившите участници ще бъдат информирани по телефона до 3 дни след тегленето на Кампанията. Печелившите могат да получат наградите си в офис на ОРГАНИЗАТОРА.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара